SIGG – puhtaampaa vettä (sisältää arvonnan!)

sigg+kids+bottle

Kesä ja lämpö. Urheilu ja hikoilu. Vettä pitäisi juoda päivittäin muutenkin reippaasti, mutta helteessä vielä normaalia enemmän. Kuinka paljon silmissä Kyproksen reissulla vilisikään muovipulloja. Muovipulloja, joita sitten vielä jätettiin ihan minne sattuu ja kerran jos toisenkin keräsin niitä roskiin.

Me yritimme osaltamme vähentää muovijätteen määrää ottamalla Suomesta omat SIGGin pullot mukaan, ostamalla valtavan tonkan vettä kaupasta ja kaatamalla siitä aina omat pullot täyteen. Sen lisäksi, että emme kuluta tällä tavalla niin paljon muovipulloja, nämä pullot ovat muovia myrkyttömämpi ja parempi vaihtoehto. No, toki ulkomailla se vesi otetaan siitä muovipullosta, mutta Suomessa, jossa saamme nauttia puhtaasta hanavedestä, se pysyykin puhtaana, kun sitä ei laiteta muovipulloon.

sigg+waterbottle

SIGG on sveitsiläinen juomapullovalmistaja, jonka pullot tehdään alumiinista. Pullojen sisäpinnoite estää mikrobien kasvua. Pullot ovat kevyitä sekä ympäristöystävällisiä ja niitä on tehty jo vuodesta 1908! Pullot valmistetaan yhdestä alumiininpalasta, joten voit olla varma, ettei vesipullo vuoda laukussa. EcoCare-pinnoitteen ansiosta pulloon voi laittaa myös happamia juomia tai maitoa, ilman että tarvitsee pelätä jotain irtoavan juomaansa. Tämähän on se asia, joka tekee vedestä myrkyttömämpää – muovipulloista irtoaa juomaveteen yleensä kemikaalia, jotka päätyvät sitten elimistöön.

sigg+bottle+sports

Kun juttelin SIGGin edustajan kanssa siitä, mitkä meille olisivat sopivia pulloja oli esikoisen valinta aika selvä: hän halusi Frozen-pullon. Totesin, että koska pullot ovat käytännössä ikuisia (korkkiin saa varaosia), otan sitten kuopuksellekin prinsessapullon, jos hän sellaista alkaa vaatia. Juttelimme, onko tuo 0,4 litran pullo hankala 1-vuotiaan kädessä, mutta ei ollut – yhdellä kädelläkin hän pystyi sitä pitämään ja juomaan.

Lasten pulloissa korkki toimii niin, ettei sitä saa kiinni, jos juomaosa on auki-asennossa. Kätevää, lapset siis oppivat sulkemaan pullon eikä vuotoriskiä ole. Pullo on kulkenut reissun jälkeen niin urheilukoulussa juomapullona kuin kerhorepussakin.

sigg+juomapullo

Sanoisin, että nämä pullot ovat helppo ekoteko ja samalla hyväksi itsellesi.

Ilokseni saankin arpoa yhdelle teistä vapaavalintaisen 0,6 litraisen SIGG-pullon! Homma toimii näin:

1.Käy kurkkaamassa täältä, minkä pullon haluaisit, valita voi siis 0,6 litraisista.

2. Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot haluamasi pullon.

3. Jätä myös yhteystieto sille varattuun kohtaan, se näkyy vain minulle!

sigg+bottle

Arvonta alkaa nyt ja juhannuksen jälkeen arvon voittajat, eli 25.6.2017 klo 18 suljetaan arvonta!

ONNEA matkaan kaikille!

P.S. Särkänniemen lippuvoittajat on arvottu ja blogin puolella liput sai nimimerkki pimassou, fb:n puolella Pia. Osallistujia oli yhteensä 500, hirmuinen määrä, voi kun olisin saanut jakaa lippuja enemmänkin! Kiitos kaikille, että olitte mukana! <3

*pullot saatu blogin kautta