Bardot-mekko ja pieni avunpyyntö

Voi että näitä Kyproksen kuvia on vaikeaa katsella, kun ikävä takaisin jyllää edelleen! Nämä kuvat otettiin alkulomasta ja rakastuin täysillä tuohon bardot-mekkoon, joka jättää olkapäät paljaaksi. Mekko löytyi kevään Lindexin mallistosta, ostin sen juuri ennen lähtöä ja fiilistelin tulevaa kaksiviikkoista. Tosin tätä mekkoa voi käyttää niinkin, että vetää hihat ylös, mutta jotenkin oli täydellinen kesän aloitus vetää olkapäät paljaiksi ja nauttia lämmöstä. Hitaasti sitä jalatkin vaihtoivat väriä, tässä ollaan vielä aika talven jäljiltä!

Bardot-topit sekä mekot nousivat pinnalle viime kesänä ja trendi jatkuu tänä kesänä. Joko olet uskaltanut Suomessa kulkea paljain olkapäin, tällä viikolla oli ihanan lämpöisiä päiviäkin?

bardot+mekko+summer bardot+lindex

Mutta siihen pieneen avunpyyntöön. Viime viikolla sain sähköpostia, että olen ehdolla pienessä äänestyksessä. Tuo titteli hämmästytti minua eniten, sillä äänestettävänä on Vuoden muotiblogi. No, minä en koe tätä blogia muotiblogiksi, vaan enemmänkin perhe- ja tyyliblogiksi, mutta olin kovasti otettu tästä sähköpostista, että minut on huomioitu. Kun katselin ketä muita on ehdolla, nieleskelin, sillä ehdolla on Suomen kovimpia nimiä, kuten Pupulandia ja MouMou. Näitä ja muitakin ehdolla olevia minä katson aika paljon ylöspäin ja olen silti innoissani että minut on huomioitu, vaikken kovien nimien joukossa pärjäisikään.

Siispä nöyrä pyyntöni: jos haluat auttaa naista mäessä tai olet tykännyt blogistani, käy äänestämässä täällä. Äänestäneiden kesken arvotaan Marshallin kuulokkeet ja jo etukäteen esitän äänestäneille nöyrimmät kiitokseni! <3 Äänestää voi maanantaihin 19.6.2017 saakka!

bardot+dress bardot+lindexdress

Bloggaaminen on välillä aika yksinäistä puuhaa, eikä monesti tiedä, tykättiinkö postauksesta vai ei. Siksi kaikki teidän kommenttinne ovat äärettömän tärkeitä ja siksi tällainen pienikin nosto äänestykseen antoi minulle lisäpontta jatkaa. Sellainen pikku potku pepulle, jos meinaa epäilyttää oma blogi. Kai näinkin pienestä asiasta saa fiilistellä, hih!

Koska tämä on tyyliblogin lisäksi perheblogi, niin kerron, että eräällä neidillä oli märät kengät kun pomppi perässäni altaaseen. Samainen neiti katsoi, kun kitkin rikkaruohoja kukkapenkistä ja kävi hetken päästä repimässä istuttamani kesäkukan ylös. Löysin myös kukkapenkkini koristekivet piharappusten alta. Ehtiviä ovat nuo vuoden vanhat, sen sanon! Kuka muuten tunnistaa kuvauspaikan, oletko käynyt Protaraksessa?

bardot+kypros+kesä
mekko LINDEX/ kengät SEPPÄLÄ/ hattu H&M/ korvikset POOLA KATARYNA/ lasit UNOFFICIAL

Samalla kun kiitän teitä, kiitän myös jälleen nöyrästi miestäni. Koen, että jos äänestät blogiani, äänestät samalla meidän yhteistyötä, sillä hän siellä kameran takana aina sinnikkäästi seisoo. Kiitos kun jaksat. <3

Mitä mieltä paljaista olkapäistä? Tykkäätkö kyseisestä trendistä? Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, muistakaahan osallistua Särkänniemen lippujen arvontaan, huomenna arvon voittajat!