Äitienpäivän nimipaidat

worldoftre

Upea keli ja upea porukka. Mitä sitä muuta äitienpäiväänsä kaipaisi. Selkää lämmittävä aurinko antoi täydellisen lisän päivään. Aamu alkoi pienten ihmisten haleilla sekä itse askarrelluilla korteilla, niissä ehkä parasta on aina ne äidistä kerrotut asiat, jotka kerhotädit kirjoittavat ylös. Lounaalle lähdimme porukalla Vaihmalan hoviin, joka ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa, olipa viehättävä paikka!

vaihmalanhovi+pietamo

Äitiys on aikamoinen lahja ja sydän meinasi äitienpäivänä ihan pakahtua. Oli onnellinen fiilis siitä, että nämä ihanat tytöt ovat tehneet minusta äidin, oli onnellinen fiilis siitä, että oma äitini on niin vahvasti läsnä heidän elämässään ja tuntevat toisensa hyvin. Kiitollinen olen myös siitä, että saimme lounaalle veljeni, jotka hekin ovat hirmuisen tärkeitä lapsilleni.

vaihmalanhovi+lempäälä

Äitienpäiväpakettiin olin varannut omalle äidilleni mummipaidan, en voinut vastustaa näitä nimipaitoja millään. Mietin pitkään, haluanko omani äiti-tekstillä, mutta päädyin Katja-tekstiin kuitenkin. Esikoisen mielestä tämä oli muuten aika hauskaa, hän osasi lukea nimeni paidasta!

worldoftre+pompdelux worldoftre+college

Mummi sovitti omaa paitaansa ja ajattelin, että saan kuvia hänestä ja lapsista Vaihmalan aurinkoisella pihalla, mutta lammas vei voiton. Aitauksesta ulos mönkinyt pieni pörröinen hauva, kuten kuopus sanoi, vei kaiken huomion ja tytöt olisivat viihtyneet koko päivän sitä tutkimassa. Nappasin siis äidin kainaloon ja otimme pari äiti-tytär kuvaa ruusujen kanssa, joita äideille jaettiin lounaalla.

Sekä paidat että nuo Poola Katarynan korvikset ovat World of TREsta. Stanleyn & Stellan paidat ovat 85% luomupuuvillaa ja on muuten ihanan pehmeä päällä, se onkin viihtynyt sitten koko viikon päälläni!

poolakataryna+worldoftre vaihmalanhovi

Kyllä oli sunnuntainakin mahtava fiilis, kun meillä oli miehen kanssa kiva lauantai, perheen kanssa sitten ihana sunnuntai. Palataan blogissa vielä uudemman kerran Vaihmalan hoviin, minä kävin siellä ensi kertaa ja ihastuin kovin!

Kiitos äiti, kun mahdollistit maratonin meille ja kokosit porukan lounaalle. Olet paras. <3

Mitä sinä teit äitienpäivänä? Mitä tykkäät näistä tekstipaidoista?

*paidat saatu blogin kautta