Blogimuijat kiittävät ja kumartavat – kiitos kirppistelijät!

Kun ilmoittauduin mukaan Mansen blogikirppikselle alkuvuodesta, oli täysi arvoitus pääsenkö oikeasti mukaan riippuen lapsemme syntymähetkestä. Pääsin kuin pääsinkin osallistumaan eilen pidetylle kirpparille ja aistimaan katossa olleen tunnelman, kun kirppistelijät pääsivät sisälle kello 11. Mahtavaa, oli kunnia olla mukana!

Finlaysonin alue antoi mahtavat puitteet tapahtumalle.

 Goodie bagit valmiina!

Retromodernin Suvi teki hurjan työn järkätessään tapahtumaa kasaan ja onnistui siinä loistavasti, lähetän hänelle paljon kiitoksia. Ihmettelin ääneen miehelle monta kertaa viikonlopun aikana, miten se Suvi ehtii ja jaksaa hoitaa tämän kaiken. Mutta niin se jaksoi, siinä on puuhanainen paikallaan!

Visuaalisesti vaativa-blogin pöydästä löytyi mm. hauskoja kortteja.

Sally’sin pöytää on mahdoton vastustaa. Ihan kuin tuo pinkki naulakko olisi nyt meillä..? 

Saapuessani paikalle tuntia ennen avaamista jännitin, onko siellä jo jonoa ja henkäisin innostuksesta, kun näin kuinka pitkä jono oli! Wau, te olette todellakin löytäneet tämän tapahtuman! 150 ensimmäistä jonottajaa sai matkaansa kivan goodie bagin ja ei mennyt montaa minuuttia, kun tuo 150 henkeä oli sisällä. Kuhina oli kova ja ainakin bloggarit niin innoissaan, ettemme meinanneet housuissamme pysyä viimeisillä hetkillä ennen avaamista!

Vaaleanpunaisen hirsitalon Marja tekee viimeisiä fiksauksia ennen avaamista. Ja oli muuten kuhina hänenkin pöydässään!

Vaikka homma alkoi viimeisellä tunnilla rauhoittua ja tilaa piisata saimme uutisen ovelta samoihin aikoihin: 1000 kävijän raja oli rikkoutunut! Upeaa, kiitos kun tulitte!

Karkkipurki-blogin kirjoittajalla on yritys nimeltään Tuutilulla. Katsokaa miten supersöpöjä lamppuja!

Minun piti hommata  Noukin uutuuskorvikset, mutta en pöytäni takaa ehtinyt. Nämä jäivät kyllä kaivelemaan, pakko ehkä saada kevättä varten!

Minä sain ihanasti tilaa kaappeihin ja lisäksi pääsin höpöttelemään kivojen kävijöiden kanssa, joten päivä oli erittäin onnistunut. Kiitos kun tulit, ilman teitä ja puuhanaistamme homma ei olisi onnistunut. Suurkiitos myös muille bloggareille, yhteistyöyrityksille ja muille apureille. Seuraavaa odotellessa vai mitä?

Oikein mukavaa uutta viikkoa! Olitko mukana menossa eilen?


Jos et ole vielä osallistunut huiviarvontaan, tee se nyt!