Ihastuttavaa sekamelskaa – Marimekko ja Asun-lehti

Pari viikkoa sitten Retromodernin Suvi kysäisi muita bloggareita mukaansa Puetaan koti & Asun-kiertueelle Marimekkoon. En voinut vastustaa kutsua ja vaikka visiittini oli ymmärrettävistä syistä hyvin pikainen, ehdin imeä parhaat palat tarjonnasta ja tuonkin teille inspistä kuvien muodossa!

ASUN-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen sekä stylisti Piia Kalliomäki näyttivät ideoita siihen, miten tehdään kevään kivoin kattaus. Koska itse rakastan värejä ja niiden sekamelskaa, olin aivan ihastuksissani kattauksista. Erilaisia astiasarjoja sekä koristeita sekoitettiin rohkeasti ja kattaukset herättivät paljon enemmän mielenkiintoa, kuin samaa sarjaa olevat setit.

Tämä idea kukasta lasissa oli valtavan kaunis, haluaisin noita laseja ihan vain kukkasäilytykseen!

 ASUN-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen kertoi ideoistaan.

Pienet kauniit yksityiskohdat tekevät valtavasti ilmettä!

Tämän kevään ja kesän uutuusprintti Tiara oli ehdoton suosikkini, jota mielelläni sekoittaisin kattaukseen valkoisten astioideni rinnalle. Upea väriloisto! Huomaa, että alla oleva lautanen onkin jo toista sarjaa, eikä riitele mielestäni yhtään.

Myös mustavalkoisuutta oli väriloiston rinnalla mukana.

Olisin ostanut siltä seisomalta läjän Tiara-astioita ja upean pöytäliinan jos olisin kyennyt, niin kauniilta eri sarjojen yhdisteleminen näytti. Kukka lasissa, erilaiset kukat serveteissä, monta ihanaa ideaa irtosi hetkessä mukaan! Inspiroiduin siis todella, vaikka väsymys painoikin silmässä. :)


Miltä näyttää omaan silmääsi tämä ”sekamelska”, miellyttääkö? Mitä tykkäät uutuusprintti Tiarasta?