Maaliskuun asut + huiviarvonta!

Maaliskuun asukollaasi onkin aika hassu, on niin lunta kuin täydellisiä kevätkelejäkin, on mahaa ja yksi mahatonkin kuva. Edelleen minulla on koneen uumenissa parit asukuvat mahan kanssa, voikohan niitä enää julkaista? On ihan hullua ajatella, että kuvilla nro 7 ja 8 on viikko eroa. Tai että kaksi viikkoa sitten minulla oli vielä tuo maha. Se unohtuu niin niin nopeasti!

Näistä kuvista tuli myös pieni poseerauspalaute itselleni, pitääkö aina olla ihan samalla tavalla? Täytyy keksiä uusia ulottuvuuksia kuviin.

Mutta pidemmittä puheitta, huikkaahan kommenttiin mikä oli oma suosikkisi maaliskuussa! Näiden kuvien taustalla on itselläni aika vahvoja tunteita liittyen loppuodotukseen, joten itse näen asujen sijaan ne tunnetilat, mutta äänestä sinä maaliskuun kivointa asua! Yksi onnekas äänestäjä voittaa itselleen keväisen tuubihuivin!


Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro suosikkiasusi. YKSI arpa on sinun.

2. Lisäarpoja tuo jokainen seurantakanava, eli kommentista 1 ääni + seurantakanavat (facebook, bloglovin, blogger, Instagram, blogit.fi) päälle. Yhteensä voit siis saada KUUSI arpaa.

3. Huikkaa kommentissasi myös monellako arvalla olet matkassa ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto tai laita se minulle spostiin optimismia(at)gmail.com, jos et halua kertoa julkisesti.


Arvonta sulkeutuu tiistaina 5.4.2016 klo 18!


Ei, tämä ei ole aprillipila vaan joku voittaa ihan oikeasti. :D Ja hei, sanokaa vienkö tuon kuvan 1 mekon Mansen blogikirppikselle sunnuntaina vai en…! Se on periaatteessa äitiysmekko, muttei minusta vaadi raskausmahaa vaan on käyttökelpoinen ilmankin. En osaa päättää!
Hyvää huhtikuun alkua ja viikonloppua kaikille!