Kreetan paras beach club?

Minulla on jäänyt tekemättä monen monta matkajuttua ja kesällä Instagramin puolella kyseltiinkin vinkkejä Ruotsin Korkearannikolle. Se on siis to do-listalla seuraavana, kun puran matkajuttuja. Aloitetaan nyt kuitenkin vielä vanhemmasta vinkistä, joka tulee Kreetalta, missä olin elo-syyskuun vaihteessa vuosi sitten. Ajattelin silloin, että kävelen majoituksestani tsekkaamaan millainen paikka on Cabana Mare Beach Club, kun ei ole lapsia mukana. Aamupäivästä saapuessani tyhjään beach clubiin totesin, että lapset mahtuivat hyvin mukaan ja heitä siellä lähinnä olikin aamupäivällä. Mutta iltapäivää kohden meno muuttui!

Cabana Mare – Kreetan hienoin beach club?

Minä luikin beach clubille vähän ujosti – ajattelin, että siellä samppanja virtaa ja bikinit ovat maailman pienimpiä. Olin väärässä. Paikka oli hyvinkin mutkaton ja yllätyin, että elokuussa myös aivan tyhjä. Perustuolista ei tarvinnut maksaa mitään ja rannan puolella ei ollut ketään. Kävelin ympäri paikkaa katsellen miten kaunis paikka oli ja pulahdin mereen uimaan.

Cabana Maren tuolit ovat suuret ja patjat paksut, paikan ruoka oli hyvää ja sijainti ihanteellinen. Minulla oli kirja kassissa mukana, mutta pääasiassa katselin merelle, katselin ihmisiä ja hämmennyin, kun yhtäkkiä alkoikin kovaääninen tanssishow. Asiakaskunta oli iltapäivästä pääasiassa nuoria aikuisia ja kukaan ei tuntunut olevan yksin, paitsi allekirjoittanut. Paikasta saa vuokrata myös paikan omalla poreammeella ja esimerkiksi polttariporukka näytti sellaisen vuokranneen.

Vaikka tuoli ei erikseen maksa, oletus on, että tilaat ruokaa tai juomaa ravintolasta. Hinnat olivat minusta ihan maltilliset. Paikan miinuksena oli todella kovaa soiva musiikki, jonka toki voi välttää menemällä rannan puolelle sekä töykeä palvelu. Tarjoilijoilla tuntui olevan koko ajan kiire ja hymyjä heiltä ei irronnut. Mutta eipä tuo haitannut loikoilua auringossa!

Red Havana vei voiton

Lähdin iltapäivästä kävelemään takaisin kohti Plataniaksen keskustaa ja huomasin Cabana Maren vieressä kohoavan suuren liukumäen, jonka takana oli beach club. Päätin kurkata millainen paikka on kyseessä ja voi – sehän oli aivan valtavan ihana! Tykkäsin naapurissa olevasta Red Havanasta paljon enemmän kuin Cabana Maresta. Sielläkin oli useampi perhe lapsineen, musiikki ei soinut ollenkaan niin lujaa ja palvelu oli superystävällistä naapuriin verrattuna.

Beach clubin vieressä oli suuri vesiliukumäki, joka oli tosin vain lapsille, pyh. Kukaan sieltä ei laskenut, eikä lapsista lähtenyt meteliä. Tälle paikalle suuri suositus!

Tosin luin Terhin blogista, että omistaja on vaihtunut ja nettisivuilla ei näkynyt mainintaa vesiliukumäestä enää…? En muuten maksanut mitään altaan vieressä olevasta tuolista, mutta ilmeisesti nyt sekin maksaa omistajan muutoksen myötä. Täältä voi kurkkia Red Havanasta lisää, kyllä nämä beach clubit ovat ihania päivän möllöttelyä varten, suosittelen!

Oletko testannut jompaa kumpaa Kreetan lomallasi? Vinkkaa, jos löytyy vielä ihanampi beach club Kreetalta!