Los Pollos syntyi uudelleen

*kutsuvierastilaisuus

Tampereen Koskikeskuksen alakerrassa aiemmin sijainnut Los Pollos on luonut nahkansa uudelleen ja tuloksena on suurempi, erittäin tyylikäs ravintola Aleksanterinkadulla. Ravintola on tunnettu avotulella grillatusta kanastaan ja suosituin annos, eli kanatasku on pysynyt menussa mukana. Aitoolaisen Penttilän tilan rieskaan tehtävä tasku on annos, jonka perään kysellään paljon. Muuten lista on kokenut aika suuren uudistuksen ja siihen on tullut mukaan myös espanjalaisia vivahteita muun muassa tapasten myötä.

Täydellinen Mimosa ja mureat lihat

Pääsimme eilen maistelemaan Los Pollosin makuja ja ihastelemaan uutta, Koskikeskusta suurempaa ravintolaa. Sisustus on todella onnistunut ja ravintolan ilme tyylikäs. Myös logo on laitettu hieman uusiksi, vanhaa logoa voi fiilistellä vielä matkalla wc-tiloihin. Ravintolasta löytyy suuri kabinetti esimerkiksi kokouksia varten ja ruokapöytien lisäksi on baarin puoli, johon voi tulla vaikka drinkeille ja tapaksille. Keittiössä tehdään itse appelsiinimehua, joka oli sitruunan ja kuohuviinin kanssa paritettuna aivan täydellinen alkudrinkki nimeltään Mimosa Doble Naranja. Suosittele testaamaan!

Puuhiiliuuni Josper puolestaan kypsentää niin kasvikset kuin lihat täydellisen maistuviksi, en ole kyllä näin mureaa kanaa syönyt naismuistiin. Black Angus-härkäkin sai kovasti kehuja muilta pöydässä istuvilta.

Makuja Espanjasta, Italiasta ja Kreikasta

Yrittäjä Toni Leskinen kertoi meille, että menu uudistuu muutaman kerran vuodessa ja siihen tulee jatkossa mukaan esimerkiksi kala-annos. Sesoingin raaka-aineet näkyvät menussa, nyt käytössä on muun muassa parsaa. Maistelimme muun muassa escalivadaa, jossa on puuhiiliuunissa poltettua paprikaa ja munakoisoa anjoviksen kera. Todella hyvät kasvikset! Myös juustot, joita maistelimme alkupalaksi olivat todella hyviä. Jälkiruokien puolelta löytyykin kolmen juuston lajitelma ja juustot ovat vaihtuvia.

Myös focaccia ansaitsee erityiset kehut, koko pöytäseurueemme kehui miten täydellistä se oli! Jälkiruokana maisteltu päärynä oli sekin juuston ystävän jälkkäri. Punaviinissä haudutettu päärynä maistui ihanalta sinihomejuuston kera!

Näimme myös varsinaiset annoskoot ja sanoisin, että niistä kyllä nälkä lähtee. Annoskoko oli kohdillaan.

Los Pollosin uudistus on mennyt nappiin ihan joka suhteessa – uusi sijainti on keskeinen, sisustus tyylikäs ja menusta löytyy jokaiselle jotakin. Myös baarin puoli on kiva uudistus ja toimii tapasten kanssa loistavasti vaikka after work-paikkana.

Lounasta on tarjolla arkisin kello 11-15 ja sieltäkin löytyy lähes aina rakastettu kanatasku.

Kannattaa käydä testaamassa uudistunut kanaravintola, veikkaan, ettet tule pettymään! Onnea uudelle ravintolalle!