Kolmannet syntymäpäiväjuhlat ja helpot tarjottavat

Olipa aikamoista synttärihulinaa koko maaliskuu! Hain lapsen viimeisimmiltä kaverisynttäreiltä perjantaina, kun oli maaliskuun viimeinen päivä. Meillä juhlittiin maaliskuussa kolmesti ja viimeisenä juhlistettiin 10-vuotiasta kavereiden kesken. Hän halusi kutsua kaikki luokan tytöt, ettei kukaan jäisi ulkopuolelle. Joukko oli niin iso, että oli selvää, että juhlat järjestetään kotona. Uskomatonta, että kaikki pääsivät paikalle! Yleensä aina tulee jokin sairastuminen tai este, mieletön tuuri kävi. Ihana joukko tyttöjä juhli meillä viime viikolla ja lahjatkin olivat hyvin mieleisiä. Kaverilahjaksi tuli mm. leffalippu, lahjakortti Mc Donal’siin, lahjakortti Nintendo shopiin, kynsilakkaa, käsirasva ja huulirasva, kasvonaamiota ja kyniä ja askartelutarvikkeita. Hyvin lapsen näköisiä juttuja kaikki.

Helpot synttäritarjottavat

Tein samanlaisen ”grazing tablen” tarjolle, kuin sukulaisjuhlissakin. Se on nopea ja helppo toteuttaa ja minusta ihan näyttävä. Tämäkin pöytä oli suht yksinkertainen – karkkeja, sipsejä, popcornia, mansikoita ja keksejä. Lisäksi toiveena oli Dollyn donitsit, joita oli viimeksikin esikoisen kaverijuhlissa. Donitsivaunu on aina Hullujen päivien ajan Stockmanin kulmalla, joten sieltä kävin hakemassa läjän donitseja. Oli vaikeaa arvioida montako otan, päätin ottaa 30 kappaletta ja kyllä niitä jäi pakkaseen aika useita. Mutta onpahan sitten hyvä vierasvara johonkin tilanteeseen!

Mitä ohjelmaa syntymäpäiville?

Ajattelin, että 13 lasta saa aikaan aikamoisen hulinan ja hämmästelin, miten rauhallisia ja itseohjautuvia tytöt olivat. Mitään ihmeellistä ohjelmaa emme olleet varanneet, mutta pari tuntia meni siivillä. Oli kaverilta lainattu discovalo, musiikkia ja tytöt halusivat itse pelata muutamaa ehdottamaansa leikkiä. Esikoinen piti tietovisan, jossa oli 10 kysymystä ja jonka oli itse suunnitellut – olikohan tammikuuta, kun teki visan. Siitä palkinnoksi kolmelle oli suklaamunat.

Minäkin opin millainen leikki on vampyyri ja sitä he halusivat leikkiä useamman kerran. Vanhempien jo tullessa hakemaan lapsia oli menossa vanha kunnon rikkinäinen puhelin-leikki ja lapsia ei meinannut saada lopettamaan.

Hyvin yksinkertaisella linjalla järjestyi ihanat juhlat, joista paras palaute tuli nukkumaan mennessä. ”Oli maailman paras päivä, kiitos äiti ja isi!”.

Toivottavasti sait omiin juhliisi jotain pientä vinkkiä tästä postauksesta. On meillä perheessä tämänkin viikon synttärisankari, eli jonkinlaista pientä muistamista tiedossa myös tällä viikolla. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!