Uusi ihana Relove ja avajaiset Tampereella

Varmasti moni teistä tuntee jo Reloven liikkeet, joita Helsingissä on jo kolmin kappalein. Noora Hautakankaan luotsaama idea lähti nopeasti lentoon, muistan käyneeni Töölöntorin liikkeessä ensi kertaa joskus vuonna 2016. Nyt liikkeitä on jo kolme ja neljäs Helsingin ulkopuolella avasi joulukuussa meille Tampereelle!

Kierrätettyä muotia sekä terveellisiä herkkuja

Reloven ideana on siis myydä laadukkaita second hand-vaatteita ja valittavissa on erilaisia myyntijaksoja, jos haluat viedä vaatteesi myyntiin. Hinnoittelun voi tehdä itse tai antaa henkilökunnan hoitaa kaikki hinnoittelusta esillepanoon. Olen itsekin viemässä vaatetta tammikuussa myyntiin, vähän jännittäen kyllä sitä, sillä kaapistani ei löydy mitään kalliita merkkivaatteita. Mutta huomasin avajaisissa tyllihametta sovittaessani sen olevan ihan Lindexin vaate, eli kyllä muitakin merkkejä mukaan mahtuu. Parhaimman löydön olen tehnyt Töölöntorin Relovesta, josta matkaani lähti edullisesti pitkään haaveissa ollut Desigualin neuletakki!

Sen lisäksi, että jokaisessa liikkeessä on laadukasta kierrätettyä muotia myynnissä, löytyy liikkeistä myös kahvila. Olen somesta usein ihaillut Reloven all day breakfast-kattauksia ja nyt niitä saa meiltäkin! Tampereen Stockmannin yläkerrasta löytyvä Reloven kahvila tarjoilee ihania terveellisiä herkkuja. Olen itse syönyt vasta Boss-aamiaisen (iltapäivällä siis, aamiaissetit ovat saatavilla koko päivän), mutta aion varmasti maistaa ne kaikki läpi. Joku voisi viedä minut myös iltapäiväteelle, ihanan kuuloinen sekin. Täältä voit kurkata Reloven menun. Syömässäni setissä avokadon kypsyys oli täydellinen ja kooltaan setti oli suuri, nälkä ei kyllä jää!

Tampereen Reloven avajaiset

Avajaisia vietettiin marraskuun viimeinen päivä ja tupa oli aivan täysi. Ihmiset olivat pukeutuneet todella upeasti ja vähän nolona pyyhälsin paikalle hupparissa, sillä tulin suoraan HopLopin kuvauksista sinne. No, mahduin joukkoon. Sain vaihtaa parit lauseet muun muassa ihailemani Aira Samulinin kanssa samoin kuin Nooran ja hänen äitinsä kanssa. Tarjolla oli ihania herkkuja, livemusaa ja muotinäytöstä.

Lisäksi Nooran ja hänen miehensä Eeron puhuessa tuli kuulijoillekin tippa linssiin. Upea toisista välittävä pari, joka luotsaa nyt yhdessä ketjua, sillä Eero on siirtynyt toimariksi. Tunnelma oli välitön ja varmasti jokainen paikalla ollut huomasi, että Noora vetää ketjua täydestä sydämestään. Relove on persoonallinen ja kaunis paikka, jonka valikoima on Tampereellakin sellainen, mitä ei muualta löydy. Ihanaa, että saimme oman liikkeen! Sisustus on aivan ihastuttava, tunnelma kotoisa ja herkut vailla vertaansa.

Tervetuloa siis Relove, ainakin viime viikon käynnin perusteella ihmiset ovat löytäneet paikan. Kaikkea hyvää yrittämiseen Mansessa!

Joko olet käynyt ihastelemassa Relovea Stockmannin yläkerrassa?