Viimeinen mahdollisuus (ja rohkeimmat kuvat ikinä)

Kaupallinen yhteistyö Sinful

Marraskuu kaipaa piristysruiskeita, varmasti moni on tästä samaa mieltä? Meillä on jo kuusi koristeltu, sillä glitteriset koristeet ja valot kuusessa tuovat iloa pimeisiin iltoihin ja aamuihin yllättävän paljon! Toinen piristysruiske on joulukalentereiden hommaaminen. Ostin tällä kertaa itselleni Kööpenhaminasta suklaakalenterin, jollaista ei saa Suomesta. Jotain erilaista! Viimekin jouluna meillä oli erilainen Sinfulin joulukalenteri, jossa riittää tutkittavaa vielä 11 kuukautta myöhemminkin. Olisiko tämä sinun joulukalenterivalintasi tänä vuonna?

Sinfulin joulukalenteri – nyt on viimeinen mahdollisuus!

Nyt alkaa olla viimeinen tilaisuus hankkia Sinfulin joulukalenteri, sillä ne myydään usein loppuun. Tänä syksynä valittavissa on peräti kuusi erilaista kalenteria, mikä on todella kiva uudistus. Yksi kalenteri on suunnattu naisille, toinen miehille, kolmas pariskunnille ja niin edelleen. Jokainen löytää varmasti omansa tästä joukosta! Minusta on myös kiva uudistus, että valittavissa on joka päivä avattavan kalenterin lisäksi myös viikkokalenteri, jossa luukku avataan kerran viikossa. Kuten sanottu, meilläkin on vielä osa tutkimatta viime vuotisesta kalenterista, joten kerran viikossakin avattavassa versiossa löytyy varmasti tutkittavaa.

Kerroin aiemminkin, että tuotteet ovat minusta todella laaduikkaita. Pelkäsin, että luukuista tulee jotain höyheniä ja muovisia käsirautoja tai jotain turhaa. Yllätyimmekin laadusta ja siitä, että tuotteiden mukana tuli esimerkiksi latureita!

Joulukalenteri piristää arjen

Oli joulukalenteri sitten millainen tahansa, se on minusta aivan mahtava arjen piristys pimeään vuodenaikaan. Kun menin ottamaan näitä kuvia, mitä postauksessa on, ostin itselleni uuden alusvaatesetin. Todella pitkästä aikaa. Sekin oli ihana piristys ja olo oli itsevarmempi sopivan kokoisissa, kauniissa alusvaatteissa. Ajattelin teettää miehelleni lahjan jostain kuvista, jotka eivät julkiseksi varmasti päädy. Piristämään sitä arkea ja pitkää parisuhdetta.

Tämä kalenteri voisi olla myös kiva yllätys, josta ei kertoisi puolisolle etukäteen. Siitä on varmasti iloa pitkäksi aikaa ja se on hyvällä maulla toteutettu. Kuinka moni on jo ehtinyt testata kyseisen kalenterin? Täältä voit tutkia vaihtoehtoja millaisia kalentereita on tarjolla, vielä ehtii tilata omansa joulukuulle.

Löytyykö sinulta jo joulukalenteri? Millainen on tämän vuoden valintasi?

Kuvat M.R. Photo