Enää 49 päivää!

Kaupallinen yhteistyö Sinful

Siis mihin on enää 49 päivää? Joulukuun alkuun! Kun saa alkaa avata joulukalentereita. Meillä lapset saivat tänä vuonna yhteisen kalenterin, jonka tilaamisesta sopivat jo mummin kanssa. Minulla on puolestani ollut vuosien varrella erilaisia teekalentereita, lakukalentereita, suklaakalentereita ja… viime vuonna sain sen jännimmän, eli Sinfulin joulukalenterin. Ne ovat kokeneet nyt uudistuksen ja valittavana on monenlaisia kalentereita. Sinful on myös teettänyt mielenkiintoisen tutkimuksen, lue alaspäin!

Sinful – vuoden verkkokauppa 2017

Sinful on Pohjois-Euroopan suurin seksilelualan verkkokauppayritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2008. Se on kasvanut koko ajan panostanut tuotteisiinsa. Joulukalenterit lähtevät maailmalle nyt seitsemättä kertaa ja ne ovat kokeneet uudistuksen. Valittavana on kuusi erilaista kalenteria. Meillä oli viime vuonna Sinful Classic-kalenteri, joka on suosituin kalentereista. Tänä vuonna sen nimi on Sinful Original. Eroottinen joulukalenteri on ihana piristys syksyn pimeisiin iltoihin!

Tänä vuonna valittavana on neljä erilaista kalenteria, joista on ajeltu myös muun muassa sinkkuja vielä enemmän. Joten kannattaa kurkata erilaiset vaihtoehdot! Koska 24 luukkua on aika paljon (siis jos ehdit lapsiperheessä ruuhkavuosina avata joka ilta luukun ja tutustua, mahtavaa) ja nyt tarjolla onkin kaksi kalenteria, joissa on neljä luukkua. Eli yksi jokaiselle joulukuun viikolle. Kiva idea!

Puheyhteyden säilyttäminen – Sindex by Sinful

Mikäpä sen tärkeämpää, kuin puhuyhteys ihmissuhteissa. Tästä varmasti olette samaa mieltä? Monista asioista saattaa olla vaikeaa puhua tai voi olla, että puhuminen vain jää. Kalenterin tutkiminen ja sen mukana tulevan kirjasen lukeminen auttaa mielestäni tähänkin.

Sinful on teettänyt tutkimuksen, jossa ilmeni, että viidesosalle suomalaisista on vaikeaa puhua kumppanilleen mieltymyksistään. Olemme aika kärkipäässä kansalaisuuksissa, kenen on vaikeaa puhua kumppanilleen asioista, jotka koetaan kiusallisina. Täältä kannattaa tutkia enemmän noita lukuja ja… käydä kurkkaamassa samalla, löytyisikö Sinfulilta juuri teille sopiva kalenteri. Suosittelen lämmöllä!

Kenellä on jo joulukalenteri hommattuna?