Vuoden paras joulukalenteri?

Kaupallinen yhteistyö Sinful

Kuinka moni hieraisi silmiään nähdessään otsikon? Ei ollut kuitenkaan virhe, vaan vinkkaan teille jo nyt vuoden kivoimmasta aikuisten joulukalenterista. Vaikka itsekin kävin vielä eilen shortseissa lenkillä, totuus on, että lokakuussa kalenterit jo saapuvat kauppoihin. Ja kivoimmat myydään yleensä loppuunkin aika ajoissa! Enää 78 päivää (jos laskin oikein), kun joulukuu saapuu. Oletko enemmän niitä, joka odottaa joulukuuta vai heitä, ketkä toivoisivat kesän vielä jatkuvan?

Sinfulin tuhma joulukalenteri

Ehkä muistatte, että saimme viime syksynä Sinfulin joulukalenterin? Se oli valtavan laaja valikoimaltaan ja minusta aivan ”mahdoton” avata joulukuun jokaisena päivänä. Meidän saamamme kalenteri oli Classic-malli. Opasvihkossa oli luettavaa ja tavaroissa riitti tutkittavaa vaikka millä mitalla. Vinkkaisinkin siis, että tilaa tämä kalenteri ajoissa ja ole tuhma – ala availla jo marraskuun puolella! Muuten availet vielä tammikuussa, kuten meille kävi. No, väliäkö silläkään toisaalta, jatkuupahan ”joulu” pitkään!

Kalenterit ovat vasta tulossa myyntiin, eli niitä ei vielä saa. Sinfulin sivuille voi täyttää tietonsa, jotta saa viestin heti kun kalenterit ovat ostettavissa. Hinnat saattavat tuntua suurilta, mielestäni kalenterissa ei ole mitään krääsää. Lisäksi luukkujen yllätykset jäävät yöpöydän laatikkoon pysyvästi, eivätkä ole kertakäyttöisiä juttuja, eli iloa riittää pitkään. Yksi asia, mitä kovasti ainakin viime syksynä kyseltiin, oli luukkujen sisältö. Onko kalenteri suunniteltu vain pariskunnille? Nyt tulossa on kuusi erilaista kalenteria, joista yksi on ajateltu vain naisille ja yksi vain miehille. Eli vaihtoehtoja on!

Joulu on hemmottelun aikaa

Itse koen, että päivien lyhentyessä ja iltojen pimetessä sitä kaipaa paljon enemmän hemmottelua, kuin kirkkaina kesäpäivinä. Kesällä tulee oltua jatkuvasti ulkona ja nukkumaanmeno venyy ainakin meillä selkeästi myöhempään. Syksyn ja talven pimeät illat oikein kutsuvat käpertymään peiton alle tai nappaamaan herkkuja ja lämmintä glögiä telkkarin eteen. Pimeys vie meiltä monilta myös voimia, joten arjen piristykset ja pienet yllätykset ovat silloin enemmän kuin tervetulleita. Oletteko samaa mieltä? Tästä kalenterista riittää varmasti hämmästeltävää ja tutkittavaa, voin taata!

Mitä tykkäät aikuisten joulukalentereista? Ihastuttavat vai vihastuttavat? Ajatuksissa hankkia kalenteri?

*joulukuvat Saara/Mimi & Nöde Photography