Täsmätuotteet talvi-iholle Cliniquelta sekä Biothermilta

Tässäpä postausaihe, jota ei olla hetkeen nähty blogissani, eli kosmetiikka! Olen monista suosikkituotteistani kirjoittanut vuosien varrella ja niitä tulee usein tilattua lisää netistä tai ostettua laivoilta tai lentokentiltä mahdollisuuksien mukaan. Kivaa on silti bongailla uusiakin tuotteita kaupungilla käydessä. Siis missä? Niinpä, kun ei siellä kaupungilla tule tällä hetkellä lähes ollenkaan käytyä. Kävin kuitenkin vuoden alussa keskustassa verikokeessa ja piipahdin sen myötä Stockmannilla, missä oli hurjasti kosmetiikka -40% alennuksessa. Bongailin vaikka mitä ihanuuksia, joista pari pakettia kotiutin. Olen niin vakuuttunut ja ihastunut, että halusin kertoa muillekin näistä tuotteista!

Clinique Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Duo

Apua mikä nimihirviö! Mutta tämä tuote on ihan mahtava ja iho kimmoinen. Kannattaa muuten tsekata tarjoukset, sillä pelkästään tämän tuotteen hinnalla oli alkujaan myynnissä kolmen tuotteen paketti ja tuosta paketista lähti vielä se -40%. Aika edullinen löytö.

Mutta itse tuote! Voiteessa on kaksi osioita, joista toinen on kimmoisuuden puutteeseen ja toinen juonteisiin. Näitä kai on tarkoitus käyttää niin, että laittaisi juonteisiin toiselta puolelta voidetta ja toiselta puolelta esimerkiksi leuan alueelle parantamaan kimmoisuutta, mutta minä olen aika vapaasti vaan hieronut koko naaman läpi. Ei ole kiristänyt vaikka on pakkasia, eli kosteuttaa minusta myös hyvin. Täältä näkee myös hyvin tuon purkin kahtia jaon. Olen käyttänyt erityisesti öisin, mutta on mennyt myös meikin alle.

Clinique Fresh Pressed Vitamin C

Tämä kolmen tuotteen pakkauksessa ollut tehotippatuote on mielestäni ihana aamuisin! Varsinkin nyt, kun aamut ovat olleet vielä suht pimeitä ja iho monesti samea, olen tykännyt raikastaa ihoa näillä tipoilla herätessäni. Kun tuote otetaan käyttöön, siinä oleva C-vitamiinipuuteri sekoitetaan emulsioon. Helppo homma, kunhan painaa pakkauksen päästä. Ohjeiden mukaan nämä tehotipat voi sekoittaa päivävoiteeseen, minä olen vähän tällainen ”ronskimpi” kosmetiikankäyttäjä, eli olen laittanut tipat suoraan kasvoille. Tehotipat olisi hyvä käyttää viikon kuluessa, mutta en ole huomannut eroa, vaikka on ollut minulla jo useamman viikon. Kirkastaa mielestäni hyvin! Täällä tuotteesta lisää.

Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment

Tämä pieni puteli tuntuu olevan mielettömän riittoisa! Tippa riittää, tuote imeytyy valtavan hyvin ja silmät eivät ole aamuisin turvoksissa. Olen tehnyt niinkin, että silmänympärysvoiteet ovat lähteneet lapasesta ja aamulla silmänaluset ovat aivan turvonneet. Tästä todellakin riittää tippa ja se on hetkessä imeytynyt ihoon.

Kaikissa näissä tuotteissa suuri plussa on muuten myös tuoksu – todella mietoja ja miellyttäviä, eli esimerkiksi voimakas tuoksu ei ole se, mikä näissä tökkäisi.

Biotherm Life Plankton Ampullit

Tämä on ehkä nyt se ykkösihastukseni kokeiluistani! Ihanat pienet ampullit, yhdestä riittää kahteen kertaan. Yritin saada miehen jakamaan iltaisin kanssani yhden ampullin, mutta vähän nihkeää se oli. Joten olen välillä käyttänyt puolet illalla ja puolet aamulla. Täällä muuten hyvässä tarjouksessa (linkit eivät ole mainoslinkkejä, kunhan intoilen).

Tuotteesta sanotaan seuraavaa ”Ampullit sisältävät luonnollisia ainesosia, kuten Biothermin ainutlaatuisen ja uudistavan sydänainesosan, Life Plankton™ probioottifraktion, sekä C-vitamiiniyhdistelmän ja kosteuttavaa hyaluronihappoa”.

Kyseessä on 8 päivän tehokuuri, mutta taas – käytän paljon tuotteita sekaisin ja kun yhdestä ampullista piisaa kaksi kertaa, ei se kyllä minulla ole niin äkkiä mennyt. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin kuitenkin ihastunut! Ihoni todellakin hehkui. Katselin vielä seuraavana päivänä kasvojani salin peilistä ja mielestäni ihoni näytti todella hyvältä. Loput ampullit siis pakkokeinoin puoliksi miehenkin kasvoille, heh! Näiden ainoa miinus on hieman tympeä tuoksu, joka ei kyllä imeytyessään kauaa vaivaa.

Nämä olivat joulualen löytöjäni, joita löytää kyllä hyvin netistäkin alesta, jos jaksaa vähän googletella. Ikääntyvän talvi-ihon ihania täsmätuotteita! Kai nelikymppisestä ihosta jo puhutaan ikääntyvänä? Huih! Kuivasta ihosta olen kärsinyt aina ja nämä ovat auttaneet kestämään pakkasissa, kun itsekin vietän paljon aikaa ulkoillen, juosten ja lautaillen pihalla.

Toivottavasti saitte vinkkiä! Älyttömän harvoin tulee kirjoitettua kosmetiikkavinkeistä, kun niistä höpisee Instassa. Mutta toisaalta saa sitten paljon kysymyksiä ”mikä se olikaan se”, eli blogissa nämä ovat pysyvämmin nähtävissä.

Onko joukossa tuttuja tuotteita sinulle? Aurinkoista viikon alkua!