Satasella Sappeelle – mahtava konsepti!

Mies oli suunnitellut minulle joululahjaksi konseptia Satasella Sappeelle, mutta jäi vähän epäilemään, mihin ajankohtaan uskaltaisi sen laittaa. Puhuessaan asiasta jouluna, homma alkoi heti kutkuttaa mielessä ja saimmekin sovittua ajankohdan, jolloin vanhempani pääsevät olemaan lasten kanssa ja suuntasimme kohti Pälkänettä. Ja voi miten kivaa olikaan! Lähimatkailu toimii kyllä erittäin hyvin arjesta irrottautumiseen, voin lämmöllä suositella.

Satasella Sappeelle – mitä siihen kuuluu?

Konsepti on siis seuraava: paketti maksaa 100 euroa/hlö ja päälle tulee 20 euroa toimistokuluja. Kahdelta hengeltä koko paketin hinta on siis 220 euroa. Sillä saa kahden yön majoituksen Sappeen Chalet-hotellissa, joka on aivan rinteissä kiinni. Lisäksi pakettiin kuuluu kolmen päivän hissilippu (normihinta 117e) sekä vuokrakamat kolmeksi päiväksi. Päälle vielä 10 euron ruokakuponki/hlö. Aivan älyttömästi siis vastinetta sataselle! Ehdottomasti kannattava diili.

Ainoa miinus on, että tarjous on voimassa vain arkena. Huoneen saa klo 16 käyttöönsä tulopäivänä ja lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12, mutta laskea voi klo 20 asti jos jaksaa. Paketti tulee varata ma-ke-välille tai ke-pe ajalle.

Arkena rinteissä on ihanan väljää. Poikkeuksena tiistai-illat, jos on kymppi-ilta. Silloin kannattaa varautua mahdollisiin ruuhkiinkin. Me saimme laskea hyvinkin tyhjissä rinteissä ja rinteiden avautuessa olimme ensimmäisenä ns. kissanjäljillä menossa. Aivan ihanaa! Sappeessa riittää ihan kivasti laskettavaa, rinteitä oli 13 kappaletta auki, kyllä siinä jo laskee.

Sappee Chaletin huoneistot ovat mielestäni todella siistejä ja hyvin varusteltuja. Meidän yksiössä oli tilava sauna ja kylppäri, erillinen vessa, parveke ja keittiö sekä sängyt. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittavatta, on iso jääkaappi, pieni pakasti, uunit ja mikrot, astiat ja kahvinkeittimet. Myös kuivauskaappi on! Todella toimiva paikka, ainoa mikä vähän häiritsi, oli rinnekissa aamuyöllä, mutta se oli suht nopeasti ohitse. Muuten paikka oli hyvin hiljainen yöllä ja äänieristys toisiin huoneisiin hyvä.

Tapahtumaravintola Huippu

Mitä muuta sitä tarvitsee ihanaan lomaan, kuin rinteet, hyvää seuraa, ruokaa ja saunaa? Yöunia ja ehkä hieman telkkaria. No ei mitään. Tällä hetkellä Sappeessa on auki arkisin vain Tapahtumaravintola Huippu, mutta täytyy kehaista, että siellä on ihan huippu ruoka. Tarjolla on keittolounasta sekä menu, josta olen maistanut seitanwingsejä ja nyt oli kanansiipien sekä kasvishampparin vuoro. Aivan todella hyvä! Mies otti open top burgerin, joka oli hurjan kokoinen. Siinä oli chilijauhelihasoosia, kaksi pihviä, juustoa ja nyhtöpossua. Noin aluksi. Oli paljon muutakin, mutta aivan hurjan kokoinen!

Lisäksi Huipussa on aina aivan älyttömän ihana palvelu, suosittelen senkin puolesta. Tällä hetkellä paikan päällä saa syödä klo 12-18 ja klo 18-20 on take away. Kannattaa kurkata ajankohtaiset rajoitukset/aukiolot! Kokonaisuudessaan aivan todella kiva konsepti tämä Satasella Sappeelle, jonne menisin mieluusti uudelleenkin.

Oletko itse laskenut tai yöpynyt Sappeessa?