Koiramäen lämmin joulutunnelma (sis.arvonnan!)

Kaupallinen yhteistyö Särkänniemi

Tilta heiluttaa iloisesti portilla ja toivottaa kävijät tervetulleeksi. Pukki odottelee muistikirjansa kanssa kävijöitä, kaikki nurkat ovat saaneet joulukoristeet ylleen. Pipareita saa jälleen koristella ja askarteluakin on tiedossa. Osa kiipeää ponin selkään ratsastamaan ja toiset piipahtavat ihanissa joulukuvissa, joita ottaa Saara Mimi & Nöde photographysta. Tonttusuunnistus nyt ainakin on tehtävä, sillä sen suorittaneelle on luvassa tonttudiplomi. Näin pätevöityy esimerkiksi auttamaan pukkia lahjojen jakamisessa aattona!


kuva Saara/Mimi&Nöde Photography

Koiramäen joulu – joulutunnelma on taattu

Viime vuonna emme ehtineet Koiramäessä käydä, sillä tapahtuma jouduttiin perumaan, joten nyt sinne oli entistä ihanampaa palata. Jännityksellä menimme tapaamaan pukkia ja mietin, muistaako hän vielä lapseni nimen. Lapsen mielestä tietenkin, hänelle tuo pukki on se ainoa oikea jo vuodesta 2015, mutta äiti kuunteli takana tarkoin korvin. Sieltähän se tuli. Uskomaton pukki! Joululahjatoiveet jätettiin siis hänelle ja taskuihin saatiin karkkeja. Kiitos jälleen ihana pukki lapsen joulumielen takaamisesta!

Koiramäen joulussa voi ihailla teatteriesitystä (lapset näyttivät eläytyvän siihen mahtavasti), joka kestää alle 10 minuuttia. Sen siis pystyy ulkona istumaan, vaikka olisi kovemmatkin pakkaset. Tonttudiplomiin saa rasteja erilaisista suorituksista, joita ovat muun muassa avainmenperän askartelu, joulupukin tapaaminen tai sellainen hirveän epämiellyttävä tehtävä kuin vaahtokarkkikaakaon juominen! Aika menee kuin siivillä Koiramäessä puuhatessa, vaikkei alue suuren suuri olekaan. Drakkulan linnassa piti myös käydä ehdottomasti!


kuva Saara/Mimi&Nöde Photography

kuva Saara/Mimi&Nöde Photography

Osallistu arvontaan ja koe vielä Koiramäen joulu!

Von Guggelböön kahvilasta saa niin kaakaon, kuuma viinin, riisipuuron kuin herkulliset leivonnaiset. Luumukermamuffinsi oli mielettömän hyvä! Jos pipareita tahtoo koristella itse, se löytyykin tänä vuonna entisestä delfinaariosta. Älyttömän hyvä idea, sillä ulkoteltassa koristeleminen on tahtonut aina vähän palella pieniä käsiä. Lisäksi että siellä oli lämpimämpi, oli tilaa myös hyvin, eikä tarvinnut olla kylki kyljessä. Kesän suosikki. eli vanha kunnon Pena Puu Angry Birds-alueen vierestä oli myös viihdyttämässä lapsia sisätiloissa.

Joululaulut soivat, joulun tuoksut leijuvat ilmassa ja ympäristö sekä eläimet virittävät jotenkin täydellisesti joulun tunnelmaan. Ainakaan meidän aikaan ei nyt ruuhkia ollut, alueelle tarvitsee myös koronapassin yli 16-vuotiailta.

Koiramäen joulua vietetään viikonloppuisin aina 27.12 asti, kello 14-18 (huomaa viimeiset kaksi päivää ovat su ja ma, 26-27-12.2021). Vielä on siis useampi viikonloppu aikaa mennä nauttimaan!

Minä saan arpoa kaksi ranneketta teille tapahtumaan, ajattelin jakaa sen niin, että yksi ranneke arvotaan blogin puolella ja toinen IG:n puolella. Hyppää blogissa mukaan arvontaan kommentoimalla tätä postausta! Kivaa olisi kuulla, onko tapahtuma sinulle tuttu?

Laitan rannekkeet nopeasti jakoon, jos voittaja mielii Koiramäkeen jo ensi viikonloppuna, eli 10.12.2021 klo 15 asti voi osallistua arvontaan! Tarkkaile sähköpostiasi siis perjantai-iltana! Onnea arvontaan! IG:ssa mukaan pääsee tililläni @optimismia_katja, voit osallistua vaikka molemmmissa!

Arvonta suosi nimimerkkiä Atalan perhe, onnea!

Kiitos Koiramäki jälleen aivan ihanista jouluisista tunnelmista ja iltapäivästä! Ilolla kipitimme bussia kohti ja lapsi liimasi tärkeänä tonttudiplominsa vaatekaapin oveen.