Uusi Holiday Club-kohde Vierumäellä – takuuhauskaa koko perheelle!

Holiday Clubin PR-matka

Vierumäen nimen kuullessaan ajattelee herkästi huippu-urheilijoita vai mitä? Mitä siellä peruskuntoilija saa lomaltaan irti? Ainoa kokemukseni Vierumäeltä on tämä polttariratsastus muutaman vuoden takaa, muuten paikka on täysin vieras. Tämän vuoden heinäkuussa Vierumäelle avattiin Holiday Clubin uusi hotelli ja loma-asuntoja rakentuu ympäristöön kovaa vauhtia. Niiden terassilta voi loikkia suoraan golfaamaan kesäisin ja hiihtoladulle talvisin. Myös kylpylä on suunnitteilla ja tulossa noin 1,5 vuoden kuluttua. En oikein tiennyt mitä odottaa kyseiseltä paikalta ja kylläpä se löi ällikällä! Aivan mahtavan suuri ja tilava aula ravintoloineen, siistit huoneet, upouusi kuntohuone ja sauna. Ja henkilökunta, heillä oli varmasti raitisilmamyrkytys, sillä en ole koskaan tavannut noin iloista henkilökuntaa! Ihania tyyppejä kaikki kokista baarihenkilökuntaan, tarjoilijoihin, respaan. Siis kaikki!

Holiday Club Vierumäki

Uusi Holiday Clubin kohde Vierumäellä sisältää 190 huonetta. Sviitti oli aivan ihastuttava, siinä olisi niin kivaa viettää lomaa perheen kanssa. Kahdelle puolelle jaetut sängyt, kaksi televisiota, tilava sauna, kuivauskaapit ulkovaatteille… Meidän aktiivisuusperhe viihtyisi niin hyvin!

Huoneita on monenlaisia ja osassa huoneita kaksi huonetta oli yhdistetty väliovella, eli toimivat nekin hyvin perheelle. Kaikki oli siistiä ja uutta ja käytävien kokolattiamatossa toistuneet neljä urheilutulosta mietityttivät. Koska olen Den glider in-sukupolvea, tulos 4-1 oli helppo rasti, mutta entä muut? Laitoin huvikseni isälleni kuvan numeroista ja vastaus tuli välittömästi. Vuodet, nimet ja lajit. Huh, joku on ollut valppaana urheilun suhteen, vaikka en toisaalta yllättynyt.

Hotellin 2. kerroksesta löytyy tilava asiakassauna, joka lämpiää aamuisin ja iltaisin. Kävimme sen testaamassa aamusella Tiinan ja Ninan kanssa. Lisäksi sen vieressä on pienehkö, mutta todella hyvin varusteltu kuntohuone.

Aulassa on aamiaisen lisäksi (olipa muuten kattava aamiainen!) illallisravintola Hill Grill sekä sportbaari Pine Club (terkkuja Dimi!). Molemmissa todella mukava henkilökunta ja hyvä palvelu. Pianomusiikin säestyksellä nautimme illallista kivan päivän päätteeksi. Mielettömän herkullista lohta ja risottoa!

Day Spa Vierumäki

Hotellin aulatiloista on käynti Day Spahan ja minä ainakin odotin paria hoitohuonetta oven takana. Hämmästys oli suuri, kun näin isot pesutilat ja saunan, loungen puolella höyrysaunat ja valtavasti pötkettelytilaa. Kun seurasin Sadun perässä hoitohuoneen puolelle, hämmästyin vielä enemmän. Käytäviä jatkui ja hoitohuoneita riitti! Spassa voikin saada jopa seitsemälle hoidot samaan aikaan, eli mahtava idea mielestäni vaikka polttariporukalle. Tarjolla on pientä snacksia ja teetä.

Satu teki minulle intialaisen päähieronnan ja voi olla, että torkahdin jossain välissä. Aktiivisen päivän jälkeen paksun peiton alla makoilu jonkun hieroessa päätä… No teki tehtävänsä, voin kertoa! Kun sen päätteeksi istuskelin höyrysaunan lämmössä, olin kyllä aivan nirvassa. Ihana paikka, täydellinen tunnelma ja valaistus.

Vierumäen urheilumahdollisuudet

Sitten tämä osio, josta melkein sekosin. Siis kyllä. Haluan takaisin! Vierumäen urheiluopistolla voi harrastaa noin 200 eri lajia ja siihen kävelee maksimissaan viisi minuuttia Holiday Clubin hotellilta. Valkjärven ympäristössä kulkevat luontopolut ja siellä on talvisin perheille Lumimaa. Itse opistolla voi harrastaa vaikkapa curlingia tai jousiammuntaa, juosta itsensä hikeen urheiluhallissa kuten itse tein. Voi vuokrata fatbiken, kahvakuulailla, osallistua erilaisille tunneille, hiihtää. Vain mielikuvitus on rajana. Minulle meinasi iskeä ihan sekopäisyys, kun innostuin niin kaikesta. Juoksin vitosen hallissa, kuulailin ja kirmailin sen jälkeen myös kuntoportaissa ulkona. Niiden vierestä muuten löytyy avantokin, eli ei ole lajia, mitä täällä ei voisi harrastaa, veikkaan.

Sen lisäksi, että Vierumäellä on loputon määrä urheilulajeja kokeitavaksi ja on ihanat mahdolliisuudet rentoutua, myös suuri määrä kokoustiloja on tarjolla. Vähän jokaiselle jotakin, työporukoille, pariskunnille tai perheille.

Jäi kyllä haikeus, haluan ehdottomasti takaisin Vierumäelle perheeni kanssa, sporttaamaan ja nukkumaan upeassa hiljaisuudessa metsän keskellä. Ehkä ensi kesänä?

Onko Vierumäki sinulle tuttu?