Jännittävin joulukalenteri ikinä!

Kaupallinen yhteistyö Sinful

Moni teistä tietää, että täällä ruudun toisella puolen on pahan luokan jouluttaja. En tiedä mitään parempaa, kuin pimeän keskellä näkyvät jouluvalot, koristeet, glögin ja piparit, ne vuodesta toiseen soivat joululaulut ja… No, rakastan ihan kaikkea joulun odotuksessa. Nimen omaan siinä odotuksessa, se on parasta. Yritän hillitä itseäni, mutta joulukynttilät palavat jo ja ensi viikonloppuna nousee kuusi koristeineen!

Joulukalenteri on etenkin lapsille tärkeä rituaali joulukuussa. Mummoni, joka on 95-vuotias, kysyi eilen minulta, vieläkö lapset harrastavat joulukalentereita vai ovatko liian vanhoja? Vastasin nauraen, että voi kuule, heillä on yhdet tarkkaan valikoidut kalenterit, mutta minulla on neljä kalenteria! Hyvä, ettei mummo pudonnut sohvalta hämmästyksestä. Perustelin, että yhden sain sentään syntymäpäivälahjaksi, mutten kertonut, että yksi kalentereista on makuuhuoneessa piilossa ja siitä on avattu jo neljä luukkua uteliaisuudesta. Mutta minkälainen se onkaan?

Sinful-joulukalenteri- jännittävin joulukalenteri ikinä!

Piilotimme valtavan kokoisen, mustan ja tyylikkään Sinfulin joulukalenterin makuuhuoneeseen ja availimme summa mutikassa siitä muutaman luukun uteliaisuudesta. Sinfulin kalenteri sanoo olevansa nimen omaan pariskuntien kalenteri (huomasin jossain somekeskustelussa kyselyä siitä, onko kalenterista iloa sinkuille). Nettisivuilla mainostetaan, että kalenterista aukeaa 24 tuhmaa yllätystä. Olen tästä vähän eri mieltä jo muutaman avatun luukun perusteella. Yhdestä luukusta nimittäin paljastui ihan mahtava hierontaväline lihaksille, joka toimi jumiutuneisiin hartioihin loistavasti! Tämä siis pääsee kyllä ihan päivänvalossakin käyttöön ja olin iloinen, ettei kalenterista paljastu vain esimerkiksi käsirautoja tai höyheniä.

Sinful Classic – 330 euron arvosta tuotteita

Sinfulin Classic-mallin kalenterissa on 330 arvosta tuotteita ja sen hinta nettikaupassa on 99 euroa. Joka vuosi kalenteri on myyty loppuun, eli kannattaa toimia, jos yhtään mietityttää! Tässä olisi muuten minusta ihan mahtava idea isänpäivälahjaksikin! Yllätä puoliso vuoden jännittävimmällä kalenterilla! Myynnissä on myös Deluxe-versio, jossa on tuotteita 490 euron arvosta!

Ja – Sinfulin kalenteri on vähän kuin kaksi joulukalenteria, sillä mukana tulee inspiraatiovihko, jossa jokaisen päivän kohdalla on arvoituksellisella lauseella naamioitu luukku. Kun luukun avaa, sen alta paljastuu vinkkejä päivän tuotteesta.

Jokainen tuote on pakattu muoviin ja mukana tulevat perusteelliset käyttöohjeet monella kielellä. Sanoisinkin, että erittäin laadukas tuote on kyseessä, ei ehkä ihme, että on Pohjoismaiden myydyin eroottinen joulukalenteri! Hämmästyin jo muutaman luukun perusteella, kun mukana tuli latausjohtoa ja ties mitä! Ei todellakaan mikään rihkamakalenteri.

Jännää tästä tulee. Aion avata aamuisin lasten kanssa tee- ja suklaakalenterit ja sitten vähän myöhemmin tutkitaan miehen kanssa yhdessä, mitä vielä Sinfulin sisuksista löytyykään.

Millaisia kalentereita teiltä löytyy vai ovatko vielä hankkimatta?