Viimeinen kolmosella alkava syntymäpäivä

Kylläpä on taas pitänyt haipakkaa ja blogi jäänyt aivan kakkoseksi tekemisessä! Viime viikolla vietettiin lasten syyslomaa ja kun olimme maanantain olleet koneilla miehen kanssa lasten puuhatessa pitkälti keskenään, totesin, ettei tämä ole kivaa kenellekään. Vanhempani tarjosivat apua ja näin tytöt olivat sitten koko viikon maanantai-illasta sunnuntaihin mummilassa. Me väänsimme kotona ahkerasti töitä ja suuntasimme perässä Jyväskylään torstai-iltana. Kuinka ihanaa oli nähdä vanhempien lisäksi pitkästä aikaa muun muassa esikoisen kummeja, veljeä ja kälyä, ystävää… Pidin perjantain suht vapaapäivänä ja oli ihanaa puuhata kivojen neitieni kanssa tuttuja nähden. Käydä hirveässä paksussa räntäsateessa juoksemassa, en muuten nähnyt ketään muuta!

Syntymäpäivän aamu

Minähän rakastan syntymäpäiviä. Olisin hirveästi halunnut järjestää juhlat nyt lokakuussa, mutta valitettavasti se ei ollut ajallisesti mahdollista (= olisin saanut lapsille hoitopaikan jonain viikonloppuna).

Mutta juhlista viis, synttärit ovat ihana syy tehdä arjesta juhlaa! Oli ihanaa herätä mutakakun tuoksuun, luulin aluksi valmiskakuksi, oli niin täydellisen tasainen ja pyöreä. Mutta ei se ollut, mies oli sen leiponut aamun pimeydessä Annin reseptillä, jota kehui helpoksi. Esikoinen sen puolestaan koristeli vadelmin minun ja kuopuksen nukkuessa täyttää häkää. Meillä on aina vaan perheessä kaksi aamu- ja kaksi iltavirkkua! Oli paketti ja kukat ja laulut. Ihanat tyypit. Viikonloppuna sain ennakkolahjoja vanhemmilta ja veljeltä sekä kälyltäni. Aikamoinen kiitollisuus valtasi.

Ihmeellinen lokakuu 2021

Tämä lokakuu on muutenkin ollut ihmeellinen. Unelmastani tuli totta, kun sain kirjoittaa artikkelin Aamulehteen. Kasvoin henkisesti varmasti valovuoden ollessani yksin reissussa. Olen tehnyt unelmahommia koko lokakuun ja oppinut luottamaan itseeni. Kuun lopulla tulossa vielä yksi jännittämäni asia, josta varmasti kerron sitten loppuviikosta.

On hirveän paljon kivempaa täyttää 39v kuin 19v. Sitä seisoo tukevammin omilla jaloillaan, tietää mitä elämältä haluaa, on paremmassa fyysisessä kunnossa kuin nuorena ja lapsetkin aivan mahtavassa iässä. Muuten, silloin kun täytin 19v, mieheni osti muuten minulle lahjaksi marsun, pienen Anselmi-pojan. Tuo aika tuntuu suorastaan jo jonkun toisen elämältä!

Sen verran kiirettä on pitänyt, että koti on jäänyt vähän siivousta vaille. Ehkä se odottaa edelleen viikonloppuun, ei tämä tästä sotkummaksi muutu. Tänään meinasin palkita itseni juoksulenkillä lokakuun harmaassa päivässä.


mekko ONLY (tämä, tästä on paljon kyselty IGssa)/ kengät DR.MARTENS (kirppislöytö)/ korvikset MAMAKORU

Ja ensi vuonna sitten täyttää ihan mielettömän moni ystävä, mieheni ja minä sen maagisen 40 vuotta. Onkohan juhlia tiedossa? Suunnittelin niin innoissani kolmekymppisiäni, jotka jäivätkin välistä raskauspahoinvoinnin vuoksi, että ehkä nyt?

Onko linjoilla ensi vuonna pyöreitä juhlivia?