Vain viikon myöhässä

Siis oliko juhannus viikko sitten? Minun piti silloin jo julkaista juhannuskuvia, mutta kuten huomaatte, koko ajan on liihoteltu paikasta toiseen ja välillä on pakko ottaa myös hetkiä ilman läppäriä ja lukea kirjaa. Eilen sain kaksi tuntia omaa aikaa ja kävin lenkillä sekä luin tunnin omaa kirjaa. Ei jaksanut enää näpytellä menemään. Mutta on meillä ihana kesä, fiilistellään nyt juhannusta viikon myöhässä! Yritettiin kolmistaan vähän pyörähdellä, heh. Olette paljon kyselleet kuka teki seppeleet, ne olivat todella napakat ja säilyivät monta päivää, Kukittamo Tampereella teki!

Jatkuva hermosärky piinana

Sitten yksi asia, mistä en ole halunnut kertoa, on kipu hartiassani. Se alkoi rokotteesta eikä helpota. Ärtyy liikunnasta, särkee kun olen koneella ja niin edespäin. Olen ollut aika allapäin tästä. Olen todella lääkeherkkä ja kun sain jäykkäkouristusrokotteen viimeksi, särki käteni 3 kuukautta. Jännitin siis, että tästäkin tulee oireita. Mutta koska ajattelen, että rokote on ainoa tapa lopettaa pandemia, oli minunkin se otettava. Siitä on nyt kohta 4 viikkoa kun sen sain. En ole halunnut asiasta puhua, sillä en halua pelotella, enkä missään nimessä, että ihmiset jättäisivät sen ottamatta. Mutta on vaikuttanut usein siihen, miten jaksan tarttua hommiin nyt kesäkuussa.

Minun on neuvottu ottamaan lääkäriin yhteyttä, mutten oikein tiedä mitä voivat tehdä. Ehkä tämä helpottaa ajan kanssa. Otin nyt kuitenkin ajan etälääkäriin, jos osaisi neuvoa voiko mitään tehdä.

Mutta nyt kohti viikonlopun rientoja! Mieletöntä kuumuutta taas luvataan viikonlopulle, miten aiot viettää helteisen viikonlopun?