Toukokuun arvonta – voita kesälukemista ja vitamiineja!

Ensimmäinen viikko kesäkuusta alkaa olla taputeltu ja fiilis on todella kesäinen! Vaikkei meillä kenelläkään ala vielä kesäloma (koululainen menee kesäkerhoon, kuopuksella jatkuu vielä päikky), tekee tuo keli ja tämä ajankohta ihmeitä. Pyöräillessäni aamulla päikkyä kohti ei palellut ilman pitkiä housuja. Sireenit tuoksuivat ja liput liehuivat salossa. Päikkyläisillä on tänään toivomansa koko päivä pihalla ja olivat hirmuisen söpöjä pihalla aamiaista syödessään. Koululainen lähti mekon helmat hulmuten tyhjän repun kanssa kohti ensimmäisen vuoden viimeistä päivää. Ohjelmassa on kuulemma herkkuja, kevätjuhlan katselua screeniltä ja leikkejä. Aikamoinen kesäfiilis!

Toukokuu pakettiin

Näissä fiiliksissä onkin hyvä laittaa toukokuu vihdoin pakettiin arvonnan kera. Toukokuussa koimme ensimmäiset hellepäivät samoin kuin aamut, joina piti kaivaa pipo esiin. Luetuin juttuni on ollut lähes puoli vuotta juttuni rautainfuusiosta, toukokuun uusista jutuista luitte eniten Särkänniemen juttua uudesta pakopelistä. Se oli aivan todella kiva ja erilainen, edelleen suosittelen sitä suurella lämmöllä!

Toukokuun asuja kertyi puolestaan viisi kappaletta, laitoin mukaan kaikki mahdolliset, vaikkei niin virallisia asukuvia olekaan. Nyt on paljon enemmän intoa kuvata asuja kun luonto on niin upeana!

Arvontapakettiin nappasjn teille keliin sopivia juttuja – ulkona voi nautiskella hyvästä kirjasta, aurinkorasvaa tarvitaan ja biotiini tukee kynsiä ja hiuksia kesähelteelläkin. Laitanpa ehkä yllärinkin vielä pakettiin matkaan!

Arvontaan pääset mukaan, kun huikkaat tähän postaukseen lemppariasusi toukokuulta. Olisi ihanaa kuulla myös, alkaako jollain kesäloma tai jos koululaisilla alkaa, mitä heillä suunnittelmissa? Arvonta on auki keskiviikkoon 9.6.2021 klo 18 asti, onnea matkaan ja ihanaa aurinkoista viikonloppua!