Huhtikuun arvonta hyisen perjantain iloksi!

Onpa ollut hiljainen blogiviikko! Toivottavasti ehdin ensi viikolla enemmän. Tämänkin postauksen piti tulla aamusta, mutta menikin päivä selvitellessä viime vuoden verotusta. Ensimmäinen täysi vuosi yrittäjänä ja kyllä tässä oppii paljon, joskin jäin vähän epäilemään myös kirjanpitäjän toimia. Asiat selvitetty ja se on pääasia!

Hyiseen toukokuiseen päivään halusin siis tuoda huhtikuun asuäänestyksen sekä arvonnan! Vitsi miten paljon yks kaks satoi lunta (räntää) aamupäivällä ainakin Tampereella! Voiko ensi viikolla todella olla lämmin?

Kevät keikkuen tulevi – huhtikuun asut ja luetuimmat postaukset

Kyllähän nämä asukuvatkin näyttävät siltä, etteivät voi olla otettu kaikki huhtikuussa, mutta ovat ne. On lunta ja on kesäisen näköistä rantaa. Ja toukokuussa on taas paleltu. Tähän aikaan on aina jo kuvattu kirsikankukkia, mutta ei tänä vuonna niitäkään vielä!

Huhtikuun luetuin juttu oli tämä tekstini suorittamisesta sekä siihen liittyvästä kurssista. Ihania juttuja onkin tullut kurssilla! Muuten huhtikuussakin jyräsi luetuimpana anemiatekstini ja kertomukseni rautainfuusiosta. Se on selkeästi googlattu aihe ja rautajutuista saan kyllä paljon jatkuvasti viestejä! Se koskettaa selkeästi monia ja itsekin puljaan jo itse asiassa rautalisien kanssa, mistä maha ei tykkää yhtään.

Arvonnassa P20-aurinkorasvaa, Bioteekin vitamiineja ja…!

Pidemmittä puheitta, aurinkoinen paketti arvontaan hyiseen iltaan! Paketissa on P20-aurinkorasva, Bioteekin supervitamiineja, hammasharja, huonetuoksu sekä rakkolastaareita. Kaikkea siis kesämenoon, kesäsandaaleihin, kesäiholle ja…! Kyllä se sieltä tulee vai mitä!

Arvontaan pääset mukaan, kun huikkaat, mikä on suosikkiasusi huhtikuulta, muista laittaa sähköpostiosoite sille varattuun kenttään! Arvonta on auki aina 12.5.21 klo 12 asti. Olisi kivaa kuulla myös mitä odotat toukokuulta, onko joku kohokohta tiedossa!

Onnea matkaan ja kivaa alkavaa viikonloppua!