Pieniä isoja onnenhetkiä

Viime keskiviikkona palasimme reissun jälkeen rytinällä arkeen. Rytinältä se tuntui, kun omiin sänkyihin päästiin kello 01.30 (lapset onneksi nukkuivat hyvin myös autossa) ja aamulla seiskalta piti olla reippaana pystyssä ja suunnata kouluun ja hommiin. Väsytti hirveästi, kaapit olivat tyhjät ruoasta, hommat kasautuneet, kaikki reissukamat piti tietenkin purkaa ja pestä ja kotona oli odottamassa ns. karanteenikaaos, lasten leluja, pääsiäiskoristeita ja muita oli ympäriinsä. Tuntui ihan mahdottomalta keksiä mistä aloittaa.

Lisäksi 34 tuntia lumilautailua oli vetänyt lantion seudun ja lonkankoukistajani niin jumiin, että istuminen ja kassien purkaminen sattui. Seisominen ja makaaminen olivat ok. Venyttelin raivoisasti. Vielä pisteenä i:n päälle sain jonkinlaisen niskatulehduksen, joka turvotti imusolmukkeita kaulasta ja valvotti useamman yön. Tuntui jotenkin epätoivoiselta useamman päivän reissun jälkeen, reissusta palaaminen ei muutenkaan koskaan ole kivaa. Tuli jotenkin yrittäjyydenkin suhteen ihan totaalinen meltdown, pelottaa niin tämä epävarmuus siinä ylipäätänsä puhumattakaan koronan tuomista haasteista!

Viikonlopun onnenhetkiä

Mutta niin kaikki järjestyy, siihen täytyisi aina uskoa. Lopulta olin sunnuntaina aivan fiiliksissäni jo kaikesta. Mistä? No ihan tosi pienistä jutuista kuten:

 • Lapset ehtivät kolmessa viikossa kaivata ystäviään jo paljon. Oli ihanaa nähdä heidän onni, kun meillä oli kaveri yökylässä viikonloppuna.
 • Oikeastaan todella pienessä hetkessä kaikki tavarat oli purettu, pesty ja paikallaan reissusta. Samaan syssyyn lähti pääsiäiskoristeet ja viimeinen (köh) joulukalenteri.
 • Kävin esikoisen ja kaverinsa kanssa lenkillä eilen, he menivät pyörällä ja minä juosten. Näky lähijärvellä oli käsittämätön. Se lintujen määrä! Näimme mm. 9 joutsenta (ehkä se nro 10 oli jossain piilossa). Käsittämätön oli myös ihmisten määrä.
 • Mies kävi lasten kanssa lautailemassa lauantaina ja minä jäin kotiin töihin. Ajattelin, että ruuhka nyt kun viimeisiä viedään on valtava, mutta vielä mitä. Sappeessa oli viisi autoa parkkiksella.
 • Eilen tehtiin ihan älyttömän hyvää vihreää shakshukaa (IG:ssa ohje, mutta voin laittaa tännekin jos joku innostuu?). Olipa ihanaa aloittaa aamu kasalla vihreää!
 • Eilen myös avattiin grillikausi. IG:ssa heräsi niin paljon kiinnostusta miten mies savustaa kalaa pallogrillissä, että tästä pitää tehdä joku juttu!
 • Juoksukilometrejä kertyi 33km loppuviikosta, vaikka keskiviikkona vielä ajattelin, etten saa ikinä jalkojani auki siitä lautailukivusta.
 • Puhtaat lakanat ja siivottu koti tuntuivat ihanalta.
 • Lapset olivat niin onnellisia eilisestä kelistä ja pihalla nautituista mehujäistä. Heidän iloaan paikassa kuin paikassa on ihanaa katsoa!
 • Oma peilikuva tuntui taas enemmän omalta, kun kävin kampaajalla. Aikamoinen hiihtopummi-look oli koko loman, vaikka yritin jopa näihin kuviin jotenkin hiuksia laittaa, mutta tuulet eivät olleet hiuksille suotuisat!
 • Sain mielestäni todella kivan ja oman näköiseni mediakortin, jonka teki Hiljaila. Se toi intoa ja puhtia hommiin!


paita UHANA DESIGN/ farkut BY PIA’S/ takki PBO/ korvikset MAMAKORU/ kengät Prahasta

Maaliskuun asuäänestys ja arvonnan voittaja

Ihan tällaisia pieniä isoja arjen iloja siis tapahtui viikonloppuna, jotka siivittivät erittäin hyvään uuden viikon alkuun. Heräsin jostain syystä kello 6.20 uuteen päivään ja ehti olla rauhallinen aamu ennen lähtöä päikkyyn ja kouluun. Oli ihanaa, mieskin oli hämillään ettei ole yksin aamulla ylhäällä. Toivottavasti sielläkin herättiin hyvään uuteen viikkoon!

Maaliskuun asuäänestyksessä eniten puolestaan ääniä sai asu numero 2, en olisi ikinä ikinä uskonut että valitsette sen! Oli ihan ylivoimaisesti suosituin asu! Kiitos kaikille äänistä ja postaustoiveista! Arpaonni suosi puolestaan nimimerkkiä Laura, palkinto lähtee postiin tänään!

Huomasitteko jo arvonnassa olevan verkkokurssin? Blogissa on suhteellisen vähän osallistujia verrattuna Instagrammiin, eli hyvät mahdollisuudet voittaa! Käy osallistumassa, perjantaina alkaa kyseinen kurssi!

Mukavaa alkanutta viikkoa!