Mielan uudet kasvot – kolme helmeä saman katon alla!

Tämä on nyt liian lähellä, tästä ei hyvää seuraa” kuulin parin naisen juttelevan, kun vihdoin pääsin käymään Mielan uusissa tiloissa. Itse asiassa Miela Designroom muutti vain muutamia kymmeniä metrejä, mutta sai nyt todella paljon näkyvämmän paikan ja varmasti tavoittaa ihmisiä paremmin uusissa tiloissaan. Näissä tiloissa Sokosta vastapäätä toimi ennen H&M. Nyt Miela on vallannut kaksikerroksisen tilan, joka on täynnä kotimaista muotia ja designiä, käytettyjä aarteita eli kirppiskamaa ja löytyypä sieltä myös koko kaupungin vaatelainaamo eli Vaatepuu. Siis aivan huikeaa. Toivon todella onnea ja menestystä heille! Ja ymmärrän teitä naiset, jonka työpaikka ehkä sijaitsee samassa korttelissa – Mielassa menee sekaisin ja sieltä on vaikeaa lähteä tyhjin käsin!

Mikä on Miela Designroom?

Sain pari viikkoa sitten kutsun Mielan ennakkoavajaisiin ja menossa olin, mutta lapsiperhe-elämä tuli ja kaasuttelin tuon illan harrastuksesta toiseen. Olen nähnyt Instagrammissa, mitä kaikkia aarteita ihmiset vievätkään myyntiin Mielan yläkertaan ja se on herättänyt vielä isomman innon vierailla.

Osoitteesta Hämeenkatu 20 löytyy valtava valikoima kotimaisia aarteita, yhteensä yli 60 erilaista merkkiä. Pelkästään asusteiden ja korvisten määrä on niin suuri, että siellä meinaa aivan pimahtaa ainakin tällainen väreistä ja hauskoista korviksista innostuva ihminen! Mielassa voit sukeltaa suomalaisen desiginin maailmaan ja löytää tamperelaisia tuttuja hyllystä kuten Sidosteen, tutustua entisen kampaajani Jennan ja miehensä Jannen Woodmind-merkkiin, ihastella Kukkakauppa Opuntian upeita, upeita kuivakimppuja ja teosta seinällä tai sukeltaa sovituskoppiin ja unohtua sinne, jokaisesta kopista löytyy erilainen Seinäruusun tapetti. Ja tässä oli ihan pari esimerkkiä, asusteita, mekkoja, housuja, paitoja ja tunikoita, niin aikuisille kuin lapsille on loputtomiin.

Mielan uudet tilat ovat myös ihanan väljät, avarat ja valoisat, eli en usko, että heti tulee ahdistunutta oloa täällä shoppaillessa. Tilaa on, käsidesi odottaa ovella ja kassalla ja maskin saa pyytäessä, myös myyjät sitä käyttävät. Rohkeasti käymään! Tai jos et pääse, löytyy heiltä myös verkkokauppa, missä myös paljon tuotteita!

Miela Preloved & Vaatepuu

Alakerrassa voit siis ostaa kotimaista designiä uutena, mutta kiipeä ihmeessä myös ylös, sieltä löytyy Miela Preloved, eli käytettyjen ja jo rakastettujen vaatteiden osio. Kaukana on sellainen ahdas kirppisfiilis ja haju, tuotteet ovat hyvin siististi ja väljästi aseteltu ja täältä voi tehdä todellisia löytöjä, takaan sen. Olin itse bongannut Instagrammista yhden paidan, joka tuotiin myyntiin viime viikonlopun alla. En ehtinyt paikalle maanantaina kuten olin ajatellut, mutta arvatkaa kuinka ilahtunut olin, kun se odotti minua oikeassa koossa! Kuten Inga, yksi paikan yrittäjistä sanoi, se on ihan minun näköinen pusero ja odotti siellä! I agree! Näette pian minkälainen aarre kyseessä!

Käytettyjen aarteiden lisäksi perällä on Vaatepuu, eli koko kaupungin yhteinen vaatekaappi, mistä voi lainata aarteita vaikka piristämään teams-palaveria tai perhekuvausta! Mitä vaan ikinä keksii! Kaikkea ei tarvitse ostaa omaksi, jos ajattelee, ettei Uhanan silkkijakulla ole arjessa käyttöä, niin täältä saat lainaan. Tiedättekö miten erilainen olo tulee, kun vaihtaa pyjaman tai lökärit mekkoon vaikka pariksi etätyöpäiväksi? Arjen pieniä iloa nykyään, kun ei tule normaalisti joka aamu pukeuduttua.

Miela on ehdoton Hämeenkadun piristysruiske tällä hetkellä, joka ohjaa kulutusta juuri oikeaan suuntaan: kotimaisuuteen, lainaamiseen sekä kierrättämiseen. Lämmin suositus, käy tutustumassa!

Vai oletko jo käynyt? Teitkö löytöjä?