Helmikuun arvonnan vuoro!

Siis aika vaan lentää mitä vanhemmaksi tulee tai jotain! Melkein puolet kuusta ehti hurahtaa, ennen kuin ehdin ajatella tammikuun asujen keräämistä yhteen sekä arvontaa. Työtehtävät ovat vetäneet ulos – mikäpä olisi parempaa, kuin se, että voi yhdistää työtä ja huvia? Aivan ihanaa!

Millainen oli oma tammikuusi? Miten vuosi käynnistyi? Minusta tuntuu, että tammikuu oli vähän sellaista etsintää ja haahuilua, joulukuussa oli vielä hirveä kiire ja tammikuussa sitten taas väljempää ja aikaa miettiä, mitä tänä vuonna tehdään.

Tammikuun luetuimmat

Rautainfuusio, jonka sain tammikuun alussa, kiinnosti teitä eniten. Olin niin fiiliksissä siitä ja ajattelin, että paranen ja treenini kohti hiihtomaratonia alkavat sujua jajaja… Vielä mitä! En ole ollut niin kipeänä vuosiin kuin olin viikolla infuusion jälkeen. Säryt olivat hurjat. Nyt kun reilu kuukausi on kulunut olen edelleen uupuneempi, väsyneempi ja treenit eivät suju niin hyvin kuin ennen infuusiota. Saa nähdä koska tämä olo loppuu ja mitä näyttävät veriarvot kun maaliskuun alussa sitten tsekataan ne. Oli henkisesti kova paikka ajatella, että nyt paranen ja toivun ja voida sitten huonommin kuin ennen tankkausta. Se on sapettanut monesti, mutta yritän olla keskittymättä siihen.

Hassua kyllä, tammikuun luetuimpia oli tämä jo yli vuoden vanha postaukseni. Talvi tuli rytinällä kaikille ja selkeästi googlattiin, mitkä ovat parhaat talvijuoksuvaatteet. Seison kirjoitukseni takana edelleen muuten (rakastan tuota takkia hiihdossa ja juoksussa!), paitsi että kenkäni ovat vaihtuneet Brookseihin.

Tammikuussa meillä kävi myös Ylen kuvaaja ja meistä tuli juttu nettiin sekä video A-studioon. Tuo video on Areenassa nähtävissä jos kiinnostaa! Mummoni oli katsonut sitä porukalla palvelutalossa ja kuulemma toiset mummot kovasti kehuneet lapsiani. Ihanat. Käytiin kylässä edes vähän telkkarin välityksellä, kun ei muuten päästä!

Postauksia taisi tulla ennätysvähän, mutta sen sijaan luistelemassa, hiihtämässä ja rinteessä olimme ennätyspaljon, eli valitsin lumihanget aina blogin sijaan. Välillä myös tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa, kun elämä on aika kotipainotteista, kunnes taas pulppuaa sata ideaa päähän. Jotenkin tämä homman kanssa on oppinut ottamaan rennommin kuin aiemmin!

Tammikuun asut

No ei niitäkään taas montaa ole! Olin ihan rehellisesti eniten tuossa asussa numero 4, niin otin sitten mukaan tähän äänestykseenkin. Palkintona yhdelle teistä lähtee kuvassa näkyvä kaunis kulho, jossa on vitamiineja, proteiinipatukoita sekä kuivattuja karpaloita. Pieni piristys helmikuuhun!

Huikkaa siis kommentteihin tammikuun suosikkiasusi ja mikä oli oma kohokohtasi tammikuussa! Arvontaa pidän auki tämän viikon, eli suljetaan se ystävänpäivänä 14.2.21 klo 15!

Onnea arvontaan ja aurinkoista keskiviikon jatkoa!