Vuodenvaihteen parhaat ja vuoden 2021 toiveet

Miten tuntuu, että olisi ollut jotenkin ihan hirveän kauan poissa kotoa! Uudenvuodenaattona me pakkailimme autoon ulkoiluvarusteet, itse tekemämme perunasalaatin ja aineksia dippailupöytään ja suuntasimme kohti Jyväskylää. Tampereella oli hurjan harmaa vaippa, joka oikein imaisi sisäänsä, joten oli ihanaa palata Jyväskylän lumimaisemiin. Ja siellä ollessa oli Mansekin muuttunut valkoiseksi, toivottavasti tämä tilanne pysyy! Kuka on nauttinut lumileikeistä- tai lajeista viime päivinä? Mutta summataan vielä uusivuosi ja listataan toiveet tälle vuodelle. Piti tehdä tämä jo aikaisemmin, mutta enhän minä malttanut reissussa avata konetta ja tämä päivä on lipunut käsistä vauhdilla, kun mies on toimistolla ja minä yksin lasten kanssa.

Uudenvuoden parhaat

 • perunasalaatti oli huikeaa
 • yhtään rakettia ei ostettu, eikä tarvinnut, pommeja kyllä riitti
 • Aamulehden sivuilta tuli livenä pubivisa, jota tehtiin vanhempien kanssa etänä keväällä. Tai ei sama visa, vaan saman vetäjän. Mä voitin, en voita ikinä ikinä isääni missään tietovisassa! Tai no, sain 0,5 pistettä enemmän kuin mies ja puolikkaita ei kai saisi jakaa, eli ehkä myönnettävä miehelle tasapeli.
 • Ylen vuodenvaihteen konsertti oli ihan tosi hieno ja upea. Katsoitteko? Upea sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Eero Lehtimäki hurmasi ainakin minut täysin. Mikä intohimo!
 • Lapset saivat ekaa kertaa valvoa sinne klo 00.00 asti. Katselimme nelistään pihalta raketteja, joita näkyi ympäriinsä ja kuopus kiljui tämän olevan elämänsä paras päivä!
 • Seuraavana päivänä treffasimme isomummoa. Pihalla, mutta siinäkin tuntui olevan kaikilla kivaa ja hän sai vähän touhotusta ympärilleen. Rakensimme ison lumiukon pihaan, joka muistuttaa meistä. Toivottavasti ei sula ja tuo iloa, taisi peittyä ehkä eilen jo kinokseen.
 • Kävin ekassa työpalaverissa. Oli ihan huiman ihana tunteroinen!
 • Kävin hiihtämässä! No joo, jonkun 5 kilometriä koska ei ollut latua, mutta kuitenkin kävin!
 • Teimme maistuvan brunssin, jonka chiavanukas-mangosorbettiosaa täytyy tehdä pian uusiksi!
 • Mies laski kaverin kanssa Himoksessa lauantaina ja eilen otimme kotimatkalla sinne neljän tunnin stopin. Oli niin ihana keli ja onnellinen olo siellä rinteessä.
 • Katsottiin kaikki kolme osaa sarjasta Sisäilmaa (Ylellä). Pureutui minusta äärettömän tärkeisiin aiheisiin monessa mielessä, mutta vika osa oli kyllä pettymys. Hyvä että herätteli ajattelemaan kuitenkin ja naurattikin useamman kerran!
 • Isovanhempien ja lasten tekemä tähtisadevuosiluku. Tuossa kuvassa hellyttää nuo pituuserot, numeroa 0 tehdään vimmatusti alhaalta nelivuotiaan toimesta.

Jotenkin muutamassa päivässä tapahtui todella paljon, sitten ei taas välillä mitään, mutta tuntui kunnon lomalta ja oli paljon kaikkea kivaa!

Vuoden 2021 toiveet

 • Työt, työt ja työt. Toivon pärjääväni, saavani myytyä hommia ja pääseväni tekemään niitä monipuolisesti. Vähän jännittää. Yhtenä työhommanani on treenaaminen erääseen tapahtumaan (ei juoksu) ja tämäkin jännittää kokonaisvaltaisesti aika paljon.
 • Terveys. Reippaampi minä. Uniin panostaminen, paremmin syöminen, vuosi 2020 meni aika penkin alle itsestään huolehtimisessa.
 • Rautainfuusion onnistuminen. Olo on ollut loppuvuodesta tosi huono ja anemia selkeästi painanut. Voi kun infuusio onnistuisi, en saisi mitään pahoja reaktioita ja reipastuisin!
 • Jonkun ystävän/ystävien kutsuminen kylään. Edellinen kerta tapahtui puoli vuotta sitten. Kaipaisin sellaista esimerkiksi tavallista iltapalahetkeä ystäväperheen kanssa.
 • Että näkisin Helsingin mummon mahdollisimman pian (hän tosin tsemppasi hienosti jouluna ja soitti parit videopuhelut joululahjapuhelimellaan, sekin oli ihan uutta kun näki meidät pelkän ääneen sijaan! <3).

No niistä koronajutuista ja ns. normaalista en edes kirjoita, niitä me toivotaan kaikki.

Sellainen oli vuodenvaihteemme, millainen oli sinulla? Voi että kun voisin lähteä joka päivä lauta kainalossa mäkeen, se on kyllä niin parasta! <3 Mukavaa uutta viikkoa kaikille, minä palaan taas enemmän linjoille, kun lasten loma loppuu ja ehdin keskittyä rustailuihin.

Mitä itse toivot alkaneelta vuodelta?