Elokuu paketissa, superfoodia arvonnassa

*arvontatuotteet kaupallisessa yhteistyössä Hamppufarmin kanssa

Haha, olipa suorastaan runollinen otsikko! Elokuu on jätetty taakse ja on aika elokuun asuäänestyksen sekä arvonnan! Meillähän oli ihan mielettömän upea elokuu keliensä puolesta – lehdessä sanottiin, että hellettä oli tänä kesänä viikko enemmän kuin normaalisti! Oho! Elokuu oli oikea muutosten kuukausi, kun esikoisella alkoi koulu, kuopuksella uusi päiväkoti ja itse pääsi vihdoin enemmän töihin kiinni. Ihana kesäkuukausi, jolloin pystyi vielä uimaan lämpöisissä järvivesissä, grillaamaan pihalla, kulkemaan paljain jaloin, tekemään paljon omppusosetta ja no, tekemään elokuun juttuja!

Elokuun luetuimmat ja ensimmäiset hetket ilman portaalia

Jos rehellisiä ollaan, pelkäsin tosissani kuinka hirveästi elokuu romuttaa lukijamääriäni, sillä irtosin Bablerin portaalista, jossa aina uusi juttu linkittyi kaikkiin portaalin blogeihin. Sanomattakin on selvää, että Suomen suurimmissa blogeissa on huimasti kävijöitä ja niissä kun näkyy omien postaustesi otsikot, sieltä kertyy klikkauksia. Mutta pudotus ei ollutkaan paha, voi kun suunta olisi tällainen! Kiitos tuhannesti kaikille, jotka ovat jaksaneet pysyä matkassa!

Elokuun top 3 luetuimmissa oli seuraavanlainen:

  1. Triathlon-kisat, joissa lapsetkin kisasivat ensi kertaa
  2. Tampereen parhaat lounasravintolat, siis 1,5 vuotta vanha postaus nousee vaan koko ajan
  3. Hulluna Hankoon – no oltiinko?

Selvästi siis kotimaanmatkailu nostaa edelleen päätään ja näkyy luetuimissa jutuissa!

Elokuun asuäänestys sekä Hamppufarmin herkkuja arvonnassa

Elokuun asuja oli vain viisi ja kaikki ovat hameita tai mekkoja. Näkyy siis selkeästi se, että huidoin kotona löröfarkuissa tai juoksukuteissa ja vedän mekon päälle kun lähden ihmisten ilmoille. Aika harvoin tulee nykyään enää laittauduttua, kun menot ovat karsiutuneet niin valtavasti koronan myötä. Mutta tässä viisi elokuun asua, huikatkaa suosikkinne!

Arvontapalkintona lähtee yhdelle teistä Hamppufarmin setti. En tiedä moniko teistä käyttää hamppua, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Oma vatsani rakastaa hamppua! Laitan hamppurouhetta jogurttiin ja puuroon, pääasiassa marjoilla maustettua jolloin siinä on vitamiinitkin mukana, tässä setissä on maustamaton versio. Hamppu hellii vatsaa, sisältää hurjasti proteiinia sekä kuitua ja pitää nälkää. Helppo lisä smoothieen, puuroon tai jogurttiin! Hamppuöljyä voi käyttää kuivalle iholle sekä sisäisesti että ulkoisesti, hamppuproteiinia lisätä smoothieen ja siemeniä salaattiin tai sämpylöihin. Kotimainen tuote, jossa ravintoarvot ovat enemmän kuin kohdallaan!

Jos haluat kokeilla tai tilata lisää varastoosi Hamppufarmin tuotteita (hamppusnacksit ovat muuten myös mielettömän ihania), ota käyttöön verkkokaupassa koodi katja ja saat tuotteista -10% alennusta. Voit myös klikata tästä suoraan, jolloin alennus tulee sinulle automaattisesti kun siirryt tilauksessasi kassalle.

Mutta se arvonta! Mukana olet, kun kommentoit suosikkiasusi kommenttikenttään, kivaa olisi kuulla käytätkö itse ns. superfoodeja? Laita kommentti maanantaihin 7.9.20 klo 18 mennessä niin olet mukana arvonnassa!

Onnea matkaan ja ihanaa alkanutta syyskuuta!