Aivan täydellinen toukokuun aloitus!

Olin koko päivän odottanut puhelua. Lääkäri lupasi soittaa ja käydä läpi lapsen testituloksia ja kertoa löytyikö niistä mitään ja miten jatkossa toimitaan, saammeko esimerkiksi purkaa ruokarajoituksia.

Puhelu tuli sitten lähempänä iltakahdeksaa istuessani jo paljussa. Mutta tulipahan kuitenkin! Lääkäri kertoi kaikkien tulosten olevan hyviä ja lapsen terve. Katselin hymyssä suin paljussa käsillä seisovaa neitiä ja tunsin, kuinka kivi vierähti sydämeltäni. On ollut pitkiä viikkoja.

Oli siis aika täydellinen lahja vappuun ja aika täydellinen toukokuun aloitus. Se tunne, kun pelkää lapsen puolesta, katselee häntä nukkuessaan ja itkee sängyn vierellä on musertava. Kun haluaisi tehdä jotain ja samalla ei pysty.

Toukokuu oli muutenkin kivaa aloittaa hyvin onnistuneella vapulla. Emme ole ikinä ehkä panostaneet näin! Oli pari päivää palju, oli koristeita, ilmapalloja, vappuruokia ja teimme yhdessä vapunpäivänä brunssin. Äitini on tehnyt usein brunsseille ja juhliin munakasrullaa ja sanonut, että niitä on helppo tehdä. Itselleni on jäänyt kuitenkin kammo kääretorttujen rullaamisesta ja rohkeus munakasrullaan rullailuun on puuttunut. Nyt oli pakko tsempata ja yrittää ja hei, se onnistui! Iltapäivällä paljua palauttaessa haettiin vielä Kakkusaurukselta donitseja lapsille, ehtivät alkaa popsia niitä kaksin käsin ennen kuin ehdin kuvaa ottaa. Taisivat maistua!

Telkkarissa pyöri Lasten virtuaalivappu, jonka myötä tehtiin Juhlaprinsessan opeilla prinsessaliikkeitä. Pelle Pändi lauloi tuttuja biisejä. Saunassa juteltiin elämää läpi. En jäänyt lopulta kaipaamaan yhtään mitään ns.normaalivapusta, meillä oli kivaa yhdessä. Ensi viikolla onkin tiedossa jo äitienpäivä, meille tulee karkkia taivaalta (KYLLÄ, tästä lisää myöhemmin!), 10 kg marjoja tilasin myös kotiin, pääsivät loppumaan kun kaikki aamiaiset on syöty kotona. Huominen on taas miehellä lomautuspäivä, eli kahdeksas viikko nelistään alkaa eri tavalla, kun en ole päivällä ainoa viihdyttäjä. Kuulostaa siis erittäin hyvältä toukokuun ekalta viikolta! Prinsessakoulukin alkaa!

Mutta nyt! Metsäretkelle mars! Leppoisaa sunnuntaita! Miten oma vappusi sujui?