Miten voi sattua näin paljon?

Maanantaita ihmiset! Täällä kävelen kuin ankka, jalat ja pakarat ovat täysin tulessa, lapojen väliin sattuu kamalasti ja portaat ovat tuskaa. Että mitäkö olen tehnyt? Käytiin miehen kanssa lauantaina Megatreeneissä Pirkkahallilla. Koko päivän kestäneessä tapahtumassa olisi ollut vaikka minkälaista jumppaa tarjolla, me osallistuimme iltapäivällä Kipan ja Nikon vetämään bodyattackiin sekä Nanna Karalahden kehonpainotreeniin. Ja eilisen sekä tämän aamun olen miettinyt, olenko ikinä harrastanut mitään liikuntaa, sattuu niin paljon.

Bodyattack sisältää aikamoisen määrän hyppyjä; askelkyykkyhyppyjä, kerähyppyjä, lumilautahyppyjä, haarahyppyjä, juoksua ja taas hyppyjä. Kävin ennen useamman kerran viikossa kyseisellä tunnilla, mutta nyt on ollut pitkä tauko. Juokseminen ottaa ihan eri paikkoihin kuin räjähtävät hypyt, sen huomaan. Päälle vedetty kehonpainotreenit oli sekin todella paljon hyppyjä. Lopussa oli kahden minuutin burpee-setti, joka ryydytti totaalisesti. Jalat ovat niin kipeät ja puhki, ettei ikinä!

Tuon kehonpainotreenin voisi tehdä hyvin vaikka kotipihassakin. Siinä tehtiin yhtä liikettä 18 sekuntia, samanlainen palautus ja seuraava liike. Oli burpeeta, askelkyykkyhyppyä, hyppynaruhyppyä ja muita yksinkertaisia liikkeitä. Ja hauskaa oli, vaikka tuntuukin pahasti nahoissa. Megatreenit olivat GoGo-kuntosalin yksi juhlanumero, kun juhlivat 30v juhlia. Ja edelleen vetäjissä on ohjaajia, joita on ollut silloin alkujaankin!

Kyllä täytyy sanoa, että jumppapirkko minussa heräsi taas. Täytyisi mennä useammin jumppiin, juoksu on ajankäytöllisesti niin helppoa, että tulee usein valittua se. Voi mennä mihin vuorokauden aikaan vain ja lähteä heti kotiovelta. Ja kuinka hauskaa oli hikoilla miehen kanssa! Vuosi aikaa edellisestä yhteislenkistä, joten tämä teki tosi hyvää. Kunhan lihakset palautuvat, kuinka paljon voi sattua!

Onko ruudun takana muita attack-faneja? Onko ryhmäliikunta oma juttusi?