Mahtava joulupukki, reissusuunnitelmat ja lahjat

Joulu alkaa olla taputeltu. Onko ollut onnistunut pyhäputki siellä?

Meillä on lillitty neljä päivää paljussa. Päivällä ja illalla, ollaan ihan rusinoita kaikki. On tehty kauden eka hiihtolenkki äidin ja isin suksilla, laskettu pulkkamäkeä oltu metsäretkellä lasten kanssa. Syöty niin paljon juustoja, etten halua enää nähdä juustoja (pari päivää menee niin pyörrän sanani).

Aattona meille porhalsi pukki, jonka kanssa otin sattumalta selfien Jyväskylän joulunavauksessa. Ihan huikea tyyppi ja päätin varata hänet heti, sai vielä juuri ja juuri mahtumaan yhden ajan aattoonsa. Joulupukkinen-nimellä Instagrammissa kulkeva pukki saapui taloon, oli opetellut lasten nimet ja erityisjutut ja laittoi meidät aikuiset laulamaan sekä lausumaan runon. Huikea tyyppi! Voin todella lämmöllä suositella, jos kaipaat pukkia Jyväskylän seudulla.

Entä mitä joulupukki toi meille lahjaksi? Tyttöjen kasa oli aika Frozen painotteinen – oli Frozen-lakanaa, palapeliä ja legolinna. Tuota linnaa rakennettiin pitkään joulupäivänä, joten ihan paras lahja, että oli tekemistä! Tytöt saivat huoneeseensa kellon, sillä molemmat kyttäävät jo kellonaikoja sekä opettelevat numeroita. Kuopus sai lahjakortin kummeille, jossa luvattiin yökyläily ja Disney-leffa, esikoinen sai ennakkoon yökyläilyn sekä Ariel-musikaalin kummeilta. En ehkä kestä miten tärkeitä molemmat veljeni vaimoineen ovat tytöille. Se on ihan pyyteetöntä rakkautta molemmin puolin. Kiitos veljeni, että olette löytäneet noin fiksut ja ihanat vaimot!

Minulle pukki toi hyvin näköiseni setin – teetä, kestoteemukin, lenkkarit, Leijonakuningas-korvikset (kuulemma Krakovan joulutorilta), toiset korvikset sekä toivomani Gaston Lugan repun. Ihana paras ylläri oli Disney on ice-liput. Olin juuri sanonut lapsille, ettei tänä keväänä mennä ja sieltä tärähti kaikille neljälle liput!

Miehelleni annoin lahjaksi (toki perinteiset pyjamat) aikaa. Eli yhden yön reissun Tallinnaan. Olen oppinut pressireissujen kautta missä siellä kannattaa käydä ja ajattelin toteuttaa hänelle mieleistä tekemistä ja aikaa yhdessä.

Joulu on ollut aikaa yhdessä. Joulu on ollut aikaa paljussa. Joulupallosirpaleiden imuroimista lattialta. Kolme serkusta samismekoissa. Joulu on ollut loputonta väsymystä kun kuopus ei tykkää nukkua. Joulu on ollut ulkoilua, 300 sivua luettua kirjaa ja… hyvin perinteistä.

Entä siellä? <3