Tuttuja, tuplahierontaa ja monia ihastuksia!

Ole lempeä itsellesi luki yhdessä messuosaston seinässä. Sitä ovat I Love Me-messut, lempeyttä itselleen, hyvää oloa ja hyvinvointia. Kauneutta, kosmetiikkaa, superfoodeja ja muotia. Aina ihan paras syksyn piristyspäivä! Tosin messuilla riittää porukkaa ja itse messupäivä saattaa tuntua uuvuttavalta, mutta niin paljon sieltä jää ihania kohtaamisia mieleen, makuja suuhun ja uutuuksia testiin.

Olin perinteisesti paikalla ensimmäisenä messupäivänä eli eilen ja bongasin niin vanhoja tuttuja yrityksiä kuin uusia tärppejä, joista jaan teille muutamia. Messualue on niin valtava, että suosittelen jonkinlaista etukäteissuunnitelmaa tai tutustumista siihen, keitä haluaa löytää. Luulin itsekin olevani ihan kartalla siitä, missä on Areena-lava ja meinasin myöhästyä Martina Aitolehden Yvetelle suunnittelman malliston muotinäytöksestä, kun kuljinkin täysin väärään suuntaan aluksi! Ehdin paikalle ja bongasin lavalta mm. tutun kasvon Jyväskylän yläasteajoilta, olipa hauskaa! Tähän näytökseen oli haku auki kaikille ja lavalle pääsi ns. tavallisia malleja, ei vain ammattilaisia. Todella kiva juttu ja niin rohkeaa ja iloista menoa, että minua alkoi itkettää näytöksen katsominen. Vielä sunnuntaina on nähtävissä tuo näytös!

Valitin aamulla hartioideni olevan hirveässä kunnossa, joten kesken messuhulinan istuin thaimaalaiseen hierontaan. Se maksoi euron/minuutti, kiva hinnoittelu minusta! Hieronta löytyi heti messuhalliin sisälle astuessa ja suosittelen sitä lämpimästi. Kun olin ollut siinä, varasin vielä hetkeen ennen lähtöäni 15 minuutin kiinalaisen hieronnan. Tykkäsin siitäkin kovasti ja hartiani pärjäsivät paremmin päivän. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää näitä hyvinvointipalveluja ja istahtaa hetki hulinassa! Jopa torkahdin hetkeksi siellä tuhansien ihmisten keskellä hieronnassa pötköttäessäni. Aika mahtavaa.

Mitä kivoja tärppejä bongasin? Kaikkia en pysty edes luettelemaan, mutta tässä muutamia! Halla x Hallan uikkarit olivat näyttävällä osastolla esillä 6t62. Tilasin kesällä heiltä uikkarin ja sain paljon kyselyä siitä Instassa. Omani lähti palautukseen, mutta kyselijät, nyt on hyvä tilaisuus sovitella niitä! Koot ovat hieman haastavia, joten tuolla kannattaa sovitella.

Kosmetiikkasuosikkimme Yope ja Organic Shop löytyvät puolestaan osastolta 6f50. Saippuat ja shampoot ovat olleet käytössä koko perheellä ja Yopet ihan parhaita käsisaippuoita, eivätkä kuivata pientenkään käsiä. Niistä kuten ylipäätään kosmetiikasta taitaa olla ihan parhaat tarjoukset!

Farfallan osasto meni heittämällä kauneimmaksi kosmetiikkaosastoksi. Sen löydät osastolta 7g138. Upea osasto ja ostamalla Farfallan luonnonkosmetiikkaa tuet samalla myös kätilöiden koulutusta köyhimmässä Afrikassa.

Virolainen luonnonkosmetiikkamerkki JOIK, jonka tehtaaseen tutustuin tällä viikolla Tallinnassa, on ehdottomasti myös tsekkaamisen arvoinen. Se löytyy House of Organicin alta osastolta 7g128.

Uutuutena mukaani lähti testiin Unna Nordicin Taimi-seerumi, joka lanseerattiin eilen (tuote saatu). Se sekoitetaan itse ja on käytettävä kuudessa viikossa. Jännää nähdä miten se toimii kasvoillani! Unnan löydät osastolta 7h128.

Tutustuin myös itselleni ihan uuteen brändiin eilen, ruotsalaiseen Iduniin. Se on allergia- ja astmaliiton suosittelema ja pääasiassa myynnissä apteekeissa. Saimme kasvoillemme Dioriinan kanssa mineraalipuuteria ja sitä piti oikein hieroa kasvoille siveltimen avulla. Kasvot olivat kyllä hyvin tasaisen väriset, vakuutuin heti! Omalle iholleni paras sävy oli nimeltään Freya. Merkin nimi Idun tarkoittaa muuten muinaista jumalatarta! Ehdottomasti tutustuisen arvoinen merkki. Idun minerals löytyy osastolta 6d69.

Ikisuosikki Lumene oli ensimmäistä kertaa mukana messuilla, piste on iso ja muun muassa joulukalenterit alessa. Minä hillitsin itseni, mutta useamman kerran ihastelin tyylikästä osastoa, joka löytyy sijainnilla 6e70.

Entä sitten muoti? WEECOSIN iso piste, 6s70, on ihan ykkönen. Vastuullista suomalaista muotia sisällään pitävältä alueelta voit löytää mm. Kanto Designin uutuusmekon tai upeita, upeita korviksia! Kovin vaarallinen alue! Vilan pisteellä 6u2 on kaikki -25% ja kuhina siellä oli kova. Ja Change. Mitäpä sanoisin rakkaudestani, Changen liiveistä? Siellä on menossa ihan huippualet! Jos vain jaksat jonottaa, niin tiedossa on ihan henkilökohtaista palvelua ja tuotteita valtavan halvalla, suosittelen tutkimaan ehdottomasti Changen tarjonnan! Löytyy sijainnilta 6u48. Vuoden nuori suunnittelija Emma Salo oli puolestaan saanut mallistonsa esille messuille ja se oli tyrmäävän upea, käy katsomassa! Löytyy läheltä WEECOSin pistettä. Katsokaa nyt tuota karhumekkoa, eikö ole mieletön? Myös Nanson neuleet olivat superalessa, olin pitkään haaveillut tuosta mintun värisestä, mutta se olikin aika iso (kokoa XS ei löydy) ja todella kuuma. Joten sinne jäi, sainpahan pois mielestä kun sovittelin.

Elina K:n pisteeltä saa illanviettoa varten upeimmat kukkapannat ja mielettömiä glitterisettejä, jos on esimerkiksi pikkujouluja tiedossa, suuntaa ehdottomasti tänne!

Mitäpä muuta? Kävin kuuntelemassa ihanaa Lehtisen Marjaanaa, johon tutustuin Kööpenhaminen reissulla, keskustelun aiheena oli kehopositiviisuus. Puhuivat todella mielenkiintoisia, kunnes huomasin hukanneeni aiemmin ostamani upean flamingopullon ja kimposin kesken kaiken pois takaisin kohti thai-hierontaa. Siellä oli pöydällä, huh! Onneksi kukaan ei ollut ottanut! Kaikkea siinä hulinassa touhottaakin.

Kaikken yllärein oli Halvan piste. Siellä oli ihan loputon ilmainen karkkibuffa, lakuja ja salmiakkeja tarjolla ja ryysis sen mukainen. Minäkin maistelin muun muassa GLÖGIlakun, oli oikeasti hyvää. Käy testaamassa osastolla 7r120!

Superfood-alue on jälleen ihan mieletön ja kotona lapsille upposivat muun muassa Foodinin mulperi-marjat vauhdilla. Maistiaisia messuilla piisaa aina niin paljon, ettei nälkäkään ehdi yllättää.

Aivan mahtava päivä messuilla pörräten, kahdesti hieronnassa käyden ja tuttuja moikkaillen. Ja hei, ei uskoisi että olen vuosia käynyt messuilla, jopa vauvan ja taaperon seurassa, sillä mokasin eilen I Love Me-muotinäytökset. Piti mennä klo 14 katsomaan näytös, mutta saliin ei pääse sisälle myöhässä. Jäin suustani kiinni ja olin ovella vasta 14.04 ja näkemättä jäi. Siis pidä huoli siitä, että olet katsomassa näytöstä ajoissa! Se on upea, sen voisin luvata edellisvuosien perusteella.

Sellaiset messutärpit täältä, nauttikaahan viikonlopusta ketkä olette matkalla messuille! Joko olit, mitkä olivat omia suosikkejasi?

*messulippu saatu