Iloisimmat asukuvat hetkeen – Yvette x Martina

Hyvää huomenta ja perjantaita! Vai aamupäivää jo, se se taitaa olla. Minun piti nyt tuoreeltaan tuoda teille nähtäväksi eiliset asukuvat, sillä ne olivat niin oman näköiset ja niissä oli valtava ilo. Itse kuvaustilannekin oli hauska, kun pikkulikat juoksentelivat kukkien seassa, keräsivät terälehtiä ja saatiin kukkasadekuvia heistäkin samalla.

Jännä muuten, että esikoinen sanoi, että minulla on tosi kauniit vaatteet. Ja minulla oli rehellisesti treenivaatteet tai vapaa-ajan vaatteet, kuinka sen haluaa sanoa, mutta itsellänikin oli hyvä ja kaunis olo. Paljon parempi, kuin monesti vaikka siistissä hameessa ja korkkareissa. Olen niin kotonani trikoissa, tiedätte ketkä seuraatte Instagrammiani, että menen päivät pitkät trikoissa ja huppareissa. Ihan parhaat vaatteet tietenkin treeniin, mutta siihen aktiiviseen elämään, jota lasten kanssa muutenkin viettää.

Pidetyimmät trikooni ovat jo kulumassa puhki ja maalitahroissa. Vähän venyneet ja kuluneet. Siksi meninkin innolla katsomaan, millainen on Martina Aitolehden Yvetten kanssa tekemä treenimallisto. Yvette on naisten urheiluvaatebrändi, joka tähtää erityisesti käyttömukavuuteen ja toiminnallisiin yksityiskohtiin. Uudessa YvettexMartina-mallistossa oli mielestäni erityisesti panostettu tyylikkyyteen. Malliston osat ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja värikimara on aika hillitty.

Viime viikon lanseerauksessa bongasin välittömästi tiilenpunaisen Brand-hupparin, jonka väri näytti täydellisesti omalta ja iso Y-selässä oli mielestäni ihanan yksinkertaisen tyylikäs. Näin, että siinä on oma hupparini, jossa kuljen koko kesän, ainakin näin viileinä päivinä. Väri on täydellisen sopiva omaan ihonväriin. Paksut nauhat ovat ihanat. Ihan oma lukunsa ovat myös Yvette Dark-treenileggarit, joista kommentoinkin Instassa viime viikolla, että tuntuu kuin olisi käynyt pepputreenissä juuri. Ihanan napakat, mutta samalla supermukavat trikoot imartelevat todella nätisti leikkauksillaan ja pienet nahkayksityiskohdat tekevät niistä tyylikkäät myös muualle kuin treeniin. Ovat suhteellisen lämpöiset, oli täydelliset viileämpään kesäpäivään. V-leikkaus vyötäröllä antaa mukavan fiiliksen ja on lisäksi kivan napakka, jolloin keskivartalo saa erilaisen tuen treenatessa. Lisäksi itsestäni on kivaa, etteivät vaatteet huuda kissankokoisin kirjaimin merkkiä. Housuissa on pieni logo ja hupparissa nyt toki iso, mutta se voisi olla yhtä hyvin tyylikkäät raidat kuin iso Y vai mitä?

Tulipas nyt hehkutusta, mutta se tuli suoraan sydämestä, innostuin setistä niin. Istun itse asiassa juuri junassa naputtelemassa tätä tekstiä samoissa vaatteissa. Lenkkarit jalassa ja trikoot päällä olen eniten itseni, kun saan juosta, pomppia ja olla rennosti.

Mitä tykkäätte hupparista tai trikoista? Tuliko pomppufiilis? Energiaa perjantaihisi!

*huppari ja trikoot saatu