Uutuussarja Budgie sekä helmikuun asut (sisältää arvonnan)

Maaliskuun viidettä viedään ja kun helmikuuta yrittää summata, on ihan häkeltynyt olo miten se juoksi ohi niin äkkiä. Kuun alussa olimme vielä Kuusamossa ja nyt jo tuntuu, että tuosta reissusta on iäisyys! Helmikuussa katseltiin vähän kauhulla vesisadetta ja sulavaa lunta, mutta nyt maaliskuu näyttää taas talvisemmalta. Tykkään! Postasin helmikuussa mm. Tullin saunan brunssista, Huurteen illallisesta, uudesta Mielan showroomista ja sieltä Kuusamosta. Pari Kuusamo-juttua odottaa vielä luonnoksissa, eli niitä upeita talvimaisemia vielä luvassa lisää. Ystävänpäivän yhteistyö Changen kanssa kirvoitti ehkä eniten kommentteja ja hei, alekoodi on voimassa vielä tämän viikon!

Sellainen oli siis helmikuu ja sen asut ovat alla kollaasissa, saatte taas valita suosikkinne. Asuäänestyksen arvontapalkinnoksi päätin nostaa ihka uuden sarjan Budgien, joka tuli Suomeen ja Kickseihin myyntiin helmikuussa. Iloisen keltaiset ja pinkit pakkaukset ovat saaneet innoituksensa budgie-linnusta eli undulaatista. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja ne ovat 100% vegaanisia. Olen itse testannut muun muassa kiiltosuihketta sekä kuivashampoota sarjasta ja tykännyt, tuoksut ovat ihanan mietoja.

Yhdelle asuäänestykseen osallistuneelle lähteekin siis testiin Budgielta kuivashampoo, hiusöljy, kiiltosuihke, merisuolasumu sekä hiuksiin jätettävä suihke, joka ravitsee ja muotoilee.

Arvonnassa olet mukana jättämällä tähän postaukseen kommentin helmikuun suosikkiasustasi perjantaihin 8.3.2019 klo 18 mennessä.

Onnea matkaan kaikille ja pirteää alkanutta maaliskuuta!

*arvottavat tuotteet saatu