17 x Katri Niskanen

Jokin aika sitten inspiroiduin suuresti Iinan postauksesta, jossa hän kokosi yhteen postaukseen erilaisia asuja, joita oli kerännyt Katri Niskasen skin pantsien ympärille. Mietin, että asukuvia on koostunut vuosien varrella niin valtavasti, että pitäisi itsekin tehdä tuollainen kooste. Sitä saa välillä jopa omista asuistaan inspistä! Nykyään housujen nimi on ilmeisesti skinny pants, muuten näyttävät hyvinkin samalta.

Itse tein ostopäätöksen kyseisten housujen kohdalla Reetta E:n myötä. Hän piti housuja usein muutama vuosi sitten ja katselin, että näyttävät supermukavilta. Kun eteeni tuli muistaakseni black Friday-tarjous ja housut lähtivät halvalla, tein ostopäätöksen. Olin raskaana, eli housut odottivat kunnes kuopus saapui maailmaan, mutta olivatkin sitten päällä ensi kertaa kun hän oli kolmiviikkoinen. Housut ovat supermukavat vyötäröltä ja muutenkin. Ne näyttävät vähän kuin nahkaleggareilta, mutta ovat kuin iho päällä. Vierastan itse sanaa leggarit, koska en sellaisia koskaan käytä, mutta ehkä nämä menisivät tuohon kategoriaan. Olen pitänyt pari kertaa lyhyemmänkin paidan kanssa näitä, mutta parhaalta tuntuvat ns. leggarikäytössä.

Nämä housut ovat päässeet mukaan moneen menoon, kestäneet niin vauvan puklut, olleet hellät vastasynnyttäneen mahalle ja käyneet pesussa – mitään valittamista ei ole ollut. Kyllä ovat olleet kestävät!

Tässäpä teille inspistä ja muistinvirkistystä siitä, millaisiin asuihin housut ovat olleet yhdistettynä. Kaiken kaikkiaan 17 kuvaa! Ensimmäinen on huhtikuulta 2016 ja viimeisen viime viikolta. Ovat ne 2,5 vuoden aikana monesti blogiinkin ehtineet! Valitettavasti bloggerin puolella olleet, ennen syksyä 2016 siirtymistä Belloihin olleet kuvat ovat vähän väärän kokoisia, annetaan tämän kauneusvirheen nyt mennä läpi sormien!

Tässä siis pötköön 17 eri skinny pants-settiä! Tuntuu että osasta kuvia olisi kyllä paljon pidempi aika kuin pari vuotta, huh! Onko joku ehdottomasti oma suosikkisi? Mielenkiinnolla kuulisin mikä iskee!

Minä luikahdan pidemmittä puheitta viettämään syntymäpäivääni, jolle on kaikenlaista pikkusälää tiedossa. Illalla ehkä se odotetuin, kun pääsemme miehen kanssa Apulannan keikalle. Tarkoitukseni oli höpistä teille niin synttäreistä kuin monesta muustakin asiasta, mutta ensimmäistä kertaa aikoihin junan netti teki tenät enkä saanut tehtyä matkalla asioita, joita olin suunnitellut. Siis palataan synttäreihin ja muihin mielen päällä oleviin juttuihin asap! Olen kirjoittanut 20 otsikkoa luonnoksiin, kun en ole pidemmälle ehtinyt. Intoa siis piisaa tämän touhun suhteen tällä hetkellä ja kovasti!

Kenellä muulla löytyy skin pantsin kaapista? Ihastuttavaa perjantaita ja lokakuun vikaa viikonloppua! Perinteisesti kun minä vanhenen, kelloja siirretään ja lunta sataa maahan. Näin tänäkin viikonloppuna, saas nähdä saako Tampere yhtään hiutaleita!