Syyslomaa unelmasaappaissa

Kuinka moni viettää nyt syyslomaa? Onko paljon suunnitelmia viikolle vai onko tarkoitus olla kotona ja rentoutua? Meitähän ei ole syyslomat tähän mennessä koskettaneet, sillä esikoisen parin päivän kerho pyöri kaikki koulujen loma-ajatkin. Monesti hämmästyin miksi jossain sisäleikkipaikassa on niin paljon ihmisiä, kunnes muistin, että syyslomahan se. Nyt ensimmäistä kertaa tuntuu, että on tosiaan syysloma, sillä tarhasta toinen puoli on kiinni ja toivomus oli, ettei lapsia tuoda, jos ei ole pakko päästä töihin. Meillä loma siis tarkoittaa sitä, että minä pyöritän omia juttujani iltahommina ja lapset ovat kotona. Yritin kyllä tyhjentää kalenterin mahdollisimman hyvin, jotta saisin vain keskittyä heihin.

Eilinen menikin upeassa säässä ihan puistoillessa ja kotipihassa ollessa. Minulle iski ilmeisesti lievä enterorokko viime viikolla (tai sitten vaan erikoinen flunssa, vaikeaa näitä erottaa), joten en uskaltanut urheillakaan. Suunnitelmissa oli kauden viimeinen juoksukisa lauantaille, mutta miehen jalka on kipeä. Hän ehdotti, että minä juoksen ja he kannustavat, mutta se taas riippuu siitä, mihin olo taipuu. Katsellaan!

Tänään kuitenkin suuntaamme kolmistaan kohti pääkaupunkiseutua ja käymme sukuloimassa. Esikoinen jää matkalla serkuilleen yökylään näillä näkymin, joten huomenna pitää vielä noutaa hänet. Loppuviikosta olisi ihan parhaat I love me-messut ja torstaina Billy Elliotin ensi-ilta. Odotan kyllä hurjasti, tuleekohan itku!

Syysloma alkoi unelmasaappaat jalassa ja onhan tämä kelikin täysin poikkeuksellinen. Eilen kävelin pitkän Särkänniemi-päivän näissä saappaissa ja olivat viimekin viikolla useana päivänä jalassa. Olen haaveillut ylipolven saappaista niin pitkään kuin muistan, mutta niitä the saappaita ei ole vain tullut vastaan. Sellaisia, joissa jaksaisi kävellä ja olla pitkänkin aikaa, jotka kestäisivät Suomen kelejä jaja… Tiedätte. Nyt ne tulivat kuitenkin vastaan vieraillessani Palmrothilla. Näin nuo saappaat heti. Ne ovat vettä ja likaa hylkivää mokkanahkaa, joten niillä saa kuulemma lompsia myös märemmässä kelissä menemään. Niihin ei myöskään jää suolaraitoja. Kaiken lisäksi saappaissa on tukeva ja lämmin pohja ja ne on valmistettu Suomessa. Ovat olleet muuten aikamoista rakkautta ensi kävelystä lähtien. Mitä sanotte, tykkäätkö itse ylipolven saappaista?


paita ja neuletakki LINDEX/ korvikset UHANA DESIGN/ farkut LIDL (saatu)/ kengät PERTTI PALMROTH (saatu)/ aurinkolasit UNOFFICIAL (saatu)

Miten siellä syysloma sujuu vai onko meneillään ihan tavallinen työviikko? Iloa tiistaihin ja hyvää lomaa, jos sellainen pyörii!