Elämäni numerot

Tämän haasteen bongasin ekana Tuulan blogista ja sitten pompin ties monessako sitä lukemassa. Ihan huippuja juttuja selvisi ihmisistä tämän haasteen myötä! Kuten olen kertonut, muistan ihan järkyttävän määrän numeroita. Päivämääriä sen kautta ja ihan ihmeellisiä nippelitietoja. Mitä siis keräisi postaukseen elämäni numeroista? Yritetään!

1 serkku, joka syntyi, kun olin itse jo aikuinen.
2 veljeä, joista toisesta tuli hetki sitten isä. Tämä on jännä ajatus!
3 maata, joissa olen asunut
4 kohdat, joita minusta on leikattu, kolmen nukutuksen voimin. Kaikki lapsuudessa.
5 keskimääräinen liikuntakertojen määrä viikossa.
6 vietin 6-vuotissynttärini Mc Donald’sissa, sillä koti oli pakattu muuttovalmiiksi. Vaihdoimme kaupunkia kaksi päivää synttäreiden jälkeen. Oli ihan kurjaa, kun ei saanut kakkua, synttäreiden the juttua! Ja sitten aukeni edessä Jyväskylä, jossa ei ollut yhtään Mäkkäriä vielä silloin!
7 ikä, jonka blogini saavuttaa muutaman kuukauden kuluttua. HUIH!
8 ihmisten määrä ”perheemme” whatsapp-ketjussa. Siinä on tyypit, jotka tietävät arjestamme (lähes) kaiken.
9 vuotta siitä, kun otimme koiran, josta jouduimme luopumaan.
10 vuotta siitä, kun pidin juhlat maisterin paperien kunniaksi.
11 vuotta jo siitä, kun muutimme Thaimaahan. Koen, että tuosta alkoi jotenkin uusi aika elämässä.
13 aviovuotta takana
16 osoitetta, joissa olen asunut (näistä 10 Suomessa, 6 ulkomailla, 11 niistä yhteisiä miehen kanssa)
21,1 tärkeä luku, kolme puolimaratonia takana ja ovat ihan huikeita kokemuksia!
24 synnytystuntieni lukumäärä yhteenlaskettuna. Esikoiselle niistä 22 ja kuopukselle 2.
25 olemme alkaneet seurustelemaan 25.päivä. Edelleen toivotamme toisillemme (no aina ei muisteta, syyskuussa mies yllätti!) hyvää 25.päivää, aina uusi kuukausi yhdessä täynnä.
29 yhdessä miehen kanssa kierrettyä maata
42 irtoteepussieni määrä. Öh.
55 tai alle. Tavoitteeni minuuteissa 10 kilometrin kisatulokseksi lokakuussa.
82 päivää jouluun. Rakastan joulua!
206 tekemieni sukellusten määrä.
269 fb-kaverien määrä. Luku oli joskus 600, mutta karsin sen alle 200 ihmiseen. Josta on taas vähän kasvanut. On hullua, kun joudut fb-muistoissa välillä miettimään, kuka ihme tuo seinälleni kommentoinut tyyppi olikaan! Ulkomailla asumisen, matkaopastyön ja muun vastaavan myötä ihmisiä on tullut ja mennyt elämässä välillä tiuhaan. Ihmiset, joiden kanssa asuit tiiviisti samassa asunnossa kaksi viikkoa opaskurssilla jäivät sen jälkeen elämästä, kun hajosimme eri puolille maailmaa.


t-paita LEVI’S/ mekko OBJECT/ kengät OFFICE/ takki ONLY/ korvikset LINDEX/ arskat UNOFFICIAL (saatu)

20 000 keskimääräinen päivittäinen askelmääräni. Välillä 10 000, välillä 30 000, yleensä 20 000.
26 332 blogiini kertyneet kommentit. Vähentyneet ihan hirveästi viimeisen vuoden aikana, samalla kun seuraajamäärät kasvaneet.

Minähän olisin keksinyt näitä numeroita loputtomiin, mutta säästän teidät! Ja hei, muistan kyllä lapsuuden kodin lankapuhelinnumeronkin kuten Tuula, kuinka monella se on muistissa? Monen kaverinkin numerot ovat, kun niitä tuli niin usein paineltua luuriin. Hauskaa oli miettiä näitä!

Ja sitten asu: Tämä mekko on nähty blogissa viimeisen 1,5 vuoden sisään ainakin viidesti sanoisin. Viimeksi syyskuun kuvissa. Mutta tässä on hyvä esimerkki miten hirveän monen näköiseksi se taipuu. Tämän setin voisin pukea nilkkureiden sekä paksujen sukkisten kanssa vieläkin hyvin, itse asiassa Budapestissä oli ekana päivänämme +27 astetta ja seuraavana +14, eli ei tässä kaukana Suomen lämmöistä olla! Veimme syksyn mennessämme!

Oliko yhtymäkohtia numeroissa omiin vastaaviisi? Heitä linkki kommentteihin, jos olet tämän postauksen tehnyt! Tuliko tässä mitään uutta?