Lähdön hetkellä

Aurinkoinen kesäviikonloppu tuli ja meni ja oli oikeasti aivan ihana. Kävi mielessä tehdä postaus, mutta sitten lähdin lenkille, kuopuksen kummit tulivat yökylään, kävimme Kuumassa ja saunassa ja ostimme teltan jajaja… Homma vain jäi. Miehen ja esikoisen telttaillessa sunnuntai-maanantaiyön minä tsemppasin ja aloin naputtaa postauksia. Piti siis jo aiemmin tulla huikkailemaan mm. kesäkuun asuäänestyksen voittajaa ja muuta vastaavaa, mutta perjantainakin sattui ja tapahtui.

Esikoinen oli päivän sirkuskoulussa ja minä suhailin edes takaisin, kun on niin helppoa yhden lapsen kanssa. No, kun juoksin kaupasta ulos taaperon perään mietin, että mikä tässä nyt on niin helppoa, mutta kai se jotenkin helpompaa on. Meillä on ollut nyt ihme viikko, kun lapsi on ollut pari kertaa yökylässä ja teltassa ja ties missä, olen ollut aika paljon kaksin pienen kanssa. Joskus luin lauseen, että lapsi ansaitsee aikaa ilman sisarustaan ja se on varmasti ihan totta. Tämä kaksi lasta on helppo määrä ”jakaa” ja molemmat ovat ihan erilaisia yksinään, kun huomiosta ei tarvitse taistella. Perjantai-iltana mokasin ja ostin valmiin pussin uunikasviksia ajatuksella ”noita meillä on ennenkin ollut”, enkä lukenut tuoteselostusta. Sen seurauksena kuopus oksensi 14 kertaa, kun koski allergeeniin ja meni perjantai-ilta sekä yö sekaisin ja postaukset jäivät.

Nämä kuvat puolestaan otimme lähdön hetkellä risteilylle. Monetko kuvat tuossa juna-aseman edessä on otettu? Tuntia ennen junan lähtöä en ollut pakannut, sitten vauhdilla pakkasin, siistin naamani ja painettiin junaan. Kuvia ottaessa äitini viestitteli, että on jo junassa, mutta ihan hyvin mekin sitten lopulta ehdimme. Yhdessäkään laiva/Tukholma-kuvassa en ole, sillä en alkanut äitiäni valjastaa kameran varteen. Oikeastaan ihan kiva niin, otin todella paljon vähemmän kuvia ja toisena laivapäivänä pidin kameran hytissä. Harvinaista!

paita ja arskat H&M/ caprit SOYA CONCEPT/ neuletakki ESPRIT/ tennarit TOPWAY/ rannekoru OXXO

Täällä siis jatketaan miehen lomahommia, kaksi viikkoa tuntuu niin lyhyeltä, että meinaa tulla ihan paniikki. Tänään suunnataan Yyteriin, kelit ovat ihanat!

Niin ja kesäkuun asut! Äänestitte suosikiksenne asun numero 3, joka on muuten aika samanhenkinen kuin tämän postauksen asu. Arpaonni puolestaan suosi Riittaa!

Ihanaa helteistä tiistaita kaikille!