Neljä viikkoa kolmistaan

Kun palasimme Kyprokselta, mies palasi heti töihin ja tiesimme, että neljän viikon päästä odottaa toinen kahden viikon lomapätkä. Siis neljä viikkoa kolmistaan kesää oli edessä ja minä ihan pursusin ideoita aidan maalauksesta mansikoiden pakastamiseen ja leikkipuistotreffeistä torilounaisiin. Oli Zonesia, Särkkää, Leon leikkimaata ja muuta kivaa. Lisäksi ajattelin, että käytäisiin ainakin Kalevassa liikennepuistossa ja pitkästä aikaa Amurin työväenmuseossa. Pyöräiltäisiin johkin ja käytäisiin vaikka piknikillä.

Niin se neljä viikkoa vaan hurahti ja huomenna alkaa se kahden viikon lomapätkä. Paljon on tehty, mutta paljon on kyllä vain oltukin. Esikoinen halusi oppia ajamaan ilman apupyöriä ja eilen mennä viipotti jo hyvinkin sujuvasti. Minä katselin sitä lapsen kasvoilta paistavaa riemua ja mietin, että harvoin sitä on niin onnellinen ja iloinen toisen puolesta. Se onni mikä toisesta paistaa on ihan musertavaa katsottavaa. Kuinka onnellinen olin hänen puolestaan!

Meidän sekundapakastinkin päivitettiin eilen. Neljä vuotta vanha pakastin on jo kahdesti korjattu takuuseen ja nyt ei enää kannattanut kolmatta kertaa korjata. Ajattelin, että haemme aamulla aikaiseen torimansikat ja saan niitä pakastella kun minulla on tänään aamupäivän vain yksi lapsi, mutta epäilyttää sateen määrä. Ovatko ne marjat nyt sitten ihan lötsöjä? Esikoinen on nyt yökylässä kaverilla, joka oli meillä viime viikolla, pitäkää peukkuja, että ovat nukkuneet enemmän kuin viikko sitten, hih!

Ex tempore lähdimme Tukholmassakin käymään, kun äidilläni oli sama tilanne, että lomaili vielä yksin. Tämä asu onkin ihan ajankohtainen, sillä se oli Tukholma-päiväni asu. Siellä oli ihan helle puoli päivää ja kun lähdimme pois, alkoi sataa ja keli meni tosi kylmäksi. Vähän kylmältä näyttää keli jatkossakin, me kurkimme milloin saataisiin esikoiselle luvattu telttareissu järkättyä. Mihin muuten kannattaisi mennä Pirkanmaalla telttailemaan pienen kanssa? Kokemuksia?


hame ja aurinkolasit H&M/ paita VILA/ kengät Kreetalta/ rannekoru HIPANEMA/ korvikset STORE OF HOPE

Minulla olisi vielä teille Kyprokselle lähtijöille jotain juttuja takataskussa ja Tukholmaakin piti ylistää kovasti, josko loppuviikosta niitä! Nyt näihin Suomen hyisiin tunnelmiin vähän Kypros-tuulia, tämä asu on ollut kyllä lemppari jo monta kesää!

Tänään ehtii vielä osallistua kesäkuun asuäänestykseen täällä, klik!