Madonna Ratinassa

Joskus onnellisen päivän resepti on hyvin yksinkertainen. Siihen riittää perhe, kaunis ilma ja ystävät. Ihan vaan se fiilis, ettei ole tarvinnut käyttää sukkia moneen päivään, että voi ajella pyörällä kampaajalle ihastellen luonnon vehreyttä. Kun lapsilla riittää kavereita ja leikkejä ja näkee, miten he nauttivat. Kaikilla on kiva olla.

Sellaisesta olosta oli viime lauantai tehty. Päivä meni leppoisasti ja enempiä suorittamatta. Huomaan myös, että rauta kyllä alkaa ns. potkia, olen koko ajan enemmän täynnä energiaa. Huomaan myös sen, että se tummentaa hampaani, mutta olkoon se hinta paremmasta olosta. Hammaslääkärille on kyllä mentävä.

Lauantain fiilikseen vaikuttivat kyllä paljon iloiset lapset, jotka kikatuksellaan ja puuhillaan saavat minutkin usein nauramaan. Kuopuksen jutut ovat aivan mainioita tällä hetkellä ja minut nähdessään hän sanoi ”äiti sulla on juustokorvikset”. Olemme syöneet viime aikoina aina paljon halloumia, totta, näyttäväthän ne vähän halloumilta. Kyllä hymyilytti.

Madonna-paitakin hymyilytti ja päässä soi jatkuvasti Papa don’t preach. 1980-luvun lapsena olen kuunnellut Madonnaa lapsuudessani paljon ja nuoruudessani sitäkin enemmän. Vuonna 1991 Teneriffalta ostettu Madonna-pyyhe oli mielestäni törkeän hieno ja raaskin luopua puhki kuluneesta pyyhkeestä vasta 17 vuotta myöhemmin. Madonna on aina ollut kyllä rohkea nainen ja suunnannäyttäjä. Minäkin tarvitsin rohkeutta näihin kuviin, Ratinan portailla ja terasseilla tuijotteli varmaan 100 silmäparia puuhiamme, lasten ryntäillessä sinne tänne. Aluksi yritin näyttää vakavalta, mutta sitten mentiin fiiliksellä ja lasten ehdoilla. Madonna-paita ja juustokorvikset, mitä sitä kesäasuun muuta!


paita ja aurinkolasit H&M/ hame LINDEX/ kengät VAGABOND/ rannekoru HIPANEMA/ korvikset STORE OF HOPE

Olin jotenkin hyvin onnellinen, kun kirjoitin tätä tekstiä lauantai-iltana. Tytöt olivat juuri nukahtaneet, vasta 22.30, vieraat lähteneet kotiin ja koti hiljentynyt. Onni on niissä pienissä hetkissä kiinni.

Mitä sinun viikonloppuusi kuului? Oletko fanittanut Madonnaa? Iloista alkanutta viikkoa!

P.S. LUSHIN arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi Tuulaa. Arpoja kertyi lähes 200 kpl, kiitos kaikille osallistuneille! Loppuviikosta tulossa lisää arvontaa!