Kukkaisviikkojen uudistus sekä avajaistohinat Särkänniemessä!

*kaupallinen yhteistyö Kukkaisviikkojen kanssa

Upea kesä on puhjennut täysillä käyntiin ja kauniita kukkia voi ihastella niin luonnossa kuin istutuksina. Kuinka moni on haistellut tällä viikolla sireenejä, käsi ylös? Ihana tuoksu niistä lähteekin!

Tampereella on vietetty kesäisin Kukkaisviikkoja jo kymmeniä kertoja ja tänä kesänä on vuorossa 35. kerta, kun Kukkaisviikkoja juhlitaan. Sen kunniaksi tapahtuma onkin sitten luonut nahkansa aivan uusiksi. Muistatte perinteiset Kukkaisviikot, jotka kokosivat porukkaa Keskustorille? No, kuunnelkaas tätä: tällä kertaa avajaisia vietetään monen perheen lempparipaikassa, Särkänniemessä sekä Koiramäessä. Avajaiset alkavat keskiviikkona 6.kesäkuuta kello 16 avajaiskulkueella, joka lähtee Särkänniemen lipunmyynniltä kohti huvipuistoa Koiramäen Tiltan johdolla. Kulkueen jälkeen julkistetaan muun muassa vuoden positiivisin tamperelainen ja Riesa-Pelle viihdyttää kansaa. Tarkempi ohjelma on seuraava:

16.00 Kukkaiskulkue (lähtö lipunmyynniltä kohti huvipuistoa)
16.45 Kukkaispormestarin tervehdys ja Kukkaisviikkojen avaus
17.00 Kukkaislähettilään esiintyminen ja Vuoden Positiivisimman Tamperelaisen jukistus
17.30 Riesa-Pelle
18.15 Tampereen Ukuleleorkesteri

Särkänniemeen avataan tulevana viikonloppuna myös uusi leikkialue Taikaranta, josta löytyy monenlaista kukkaloistoa. Kukista kuuluu muuten myös pörriäisten surinaa, tämä oli suuri ihmetyksen aihe meidän 2-vuotiaalle!

Sen lisäksi, että avajaisia juhlitaan Särkänniemessä, on Koiramäki varustautunut Kukkaisviikkoihin ja puhjennut oikeaan kukkaloistoon. Kukkakoristeita voit löytää ympäri Koiramäkeä, von Guggelböön myyjäneidit ovat pukeutuneet kukkaloistoon ja Koiramäki on ihastuttavan kaunis. Lisäksi avajaisten aikaan, eli 6-8.kesäkuuta pääse kaksi yhden hinnalla sisään Koiramäkeen (normaalihinta 15,90, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi). Edun saa automaattisesti kassalla, kun lippuja ostetaan parillinen määrä.

Kukkaisviikot ei siis tänä vuonna ole enää perinteinen toritapahtuma, vaan ohjelmaa riittää 6-10.6.2018 aina Särkäniemestä Pakkahuoneelle asti. Istutukset säilyvät koko kesän tehden kaupungikuvan kauniimmaksi ja viiden päivän ajan ympäri kaupunkia on tapahtumia. On vilttikirppis, askartelua, gourmetkorttelia, askartelua, korttelijuhlaa ja vaikka mitä! Kurkkaa tarkempi ohjelma täältä ja liity mukaan kesäiseen menoon. Minusta parhautta on se, että ohjelmaa on niin lapsiperheille ja lapsenmielisille kuin aikuiseenkin makuun, eli jokainen voi valita mieleisen tapahtumansa.

Kyllä kaupunki kuin kaupunki on upea kesällä, mutta kukkaloisto antaa kyllä ihan oman säväyksensä, vai mitä olette mieltä? Tervetuloa Kukkaisviikolle, alla vielä kurkistus Taikarantaan ja videotervehdykseni tässä linkissä, käykäähän kurkkaamassa!

Alle kaksi viikkoa siis avajaisiin, oletko tulossa paikalle? Aurinkoista päivän jatkoa ja kukkaisloistoa juuri sinulle!