Viisi syytä rakastaa Lushia (sis.arvonnan!)

Kesä on todellakin täällä jo toukokuun myötä! Ihan mielettömät kelit ovat hellineet meitä ja ihokin kaipaa vähän eri tuotteita kuin talvella. Itse huomaan, että esimerkiksi iho hikoilee ja rasvoittuu herkemmin ja toisaalta ei ole niin kuiva. Nyt viimeistään täytyy myös hoitaa kesäjalat kuntoon kuorien ja rasvaten, sillä sandaalikelitkin tulivat kuin puskista!

Minä sain Lushilta toukokuussa pariin otteeseen tuotteita, joista upeimmat keräsin tähän postaukseen. Aluksi on kuitenkin taas kommentoitava, miksi niin rakastan Lushia. Tässäpä muutama syy, miksi sinäkin olet ehkä rakastunut merkkiin:

  1. Persoonalliset tuotteet. Mistään muualta et löydä näin hauskoja innovatiivisia tuotteita.
  2. Ekologisuus. Näiden tuotteiden mukana et pese mereen mikrohiukkasia tai tuota hurjasti turhaa muovia. Tuotteet ovat täynnä luonnollisia ainesosia.
  3. Tekstit purkeissa. Hymyilyttävät aina suihkussa käydessä, kieli poskessa kirjoitetut, hauskat englanninkieliset käyttöohjeet.
  4. Myymälät. Kuin karkkikauppoja ja se tuoksu…! Kaupassa käyminen on huumaavaa!
  5. Palvelu. Lushilla työskentelevät myyjät ovat joka ikinen kerta hymyileviä, palvelualttiita ja energisiä. Saat todennäköisesti asioidessasi kaupan päälle vielä käsihieronnan tai muuta ihanaa, kun käyt Lushilla.

Mutta sitten niihin kesän suosikkituotteisiin! Mukana on pari kaikkien aikojen suosikeistani, eli hierontapala sekä kananmunashampoo. Olen ennenkin kertonut siitä, että raskausaikana mahani iho kutisi vietävästi ja raavin sitä jo puolivälistä asti epätoivoisena. Mikään rasva tai öljy ei auttanut, mutta lopulta puhuin ongelmasta Lushilla – ja hierontapala auttoi. Tämä uusin Honey Bear-hierontapala on nallen muotoinen ja sisältää luomukaakaota sekä sheavoita. Sitä lämmitetään käsissä ja käytetään hierontaan tai sitten ihan ihon rasvaukseen. Tuoksu on ihana ja fiilis tästä hierontapalasta täydellinen. En tiedä parempaa kuin Lushin hierontapalat, ollut niihin koukussa kuopuksen odotuksesta lähtien!

Joulusta asti myös nuo nakusuihkusaippuat ovat olleet suosikkejani. Sain joulun alla pari sellaista ja edelleen niitä on jäljellä. Ovat ihan hurjan riittoisia ja niitä käyttäessä huomaa, kuinka suuren määrän tursottaa suihkugeeliä purkista turhaan. Hyvinkin pieni määrä riittää. Nämä nakusaippuat säästävät luontoa sen myötä, ettei pakkausta ole, mutta myös sen turhan käytön myötä. Myös lasten suosikkeja edelleen ne jouluiset tuoksut, minä ihastuin tähän uuteen Antiope-saippuan appelsiiniseen tuoksuun. On aika voimakas! Yksi nakupullo sisältää kahden nestemäisen pullon verran pesukertoja, eli hyvin riittää!

Uusi tuttavuus minulle oli Key lime pie-huulirasva, jossa on hyvin miellyttävä limen tuoksu sekä fiilis, että tuote tekee mieli syödä. Tiedätte. Olen kerran maistanutkin jotain suklaakuorintaa, kun näytti vain niin syötävältä, ei kyllä maistunut hääviltä! Oli pakko!

Jalkoihin laitettava Softy on myös ihanaa ja tuoksu fantastinen, mutta minulla tuppaa jäädä nämä jalkarasvat laittamatta. Pitäisi melkein olla sitten sukat yöksi laittaa jalkaan ja se jää herkästi. Kannattaisi, sillä tungin jalkoihini pari viikkoa sitten kuorintasukat, jotka poistivat tehokkaasti kuolleen ihon ja nyt saisi rasvalla hyvin pidettyä pehmeitä jalkoja yllä. Miten muilla, jaksatko käyttää jalkarasvoja?

Siinä missä jalat kannattaa hoitaa kuntoon nyt kun kesäkausi käynnistyy tosissaan, kannattaa myös iho kuoria ennen aurinkoon menoa. Ocean salt on yksi kolmesta tuotteesta, joille kehitettiin vuonna 2013 itsestään säilyvä resepti, eli tuote on säilöntäaineeton. Tuotteen mineraalipitoinen merisuola kuorii ihoa siinä missä mukana olevat kookosvoi sekä avokado pehmentävät sitä. Minulla on suhteellisen herkkä iho varsinkin kasvoissa ja tuote ei kuivata sitä yhtään. Voi jätti kasvolle pehmeän tunteen ja pistin miehenkin kokeilemaan tätä kuorintaa, hän kehui puolestaan kovasti tuoksua.

The Olive Branch sisältää puolestaan mandariinia, oliiviöljyä ja bergamotia. Täydellinen kesätuoksu. Nämä nestemäiset suihkugeelit on helpompi ottaa mukaan reissuun, kun taas nuo hyvin riittoisat nakupullot ovat parhaita kotona. Ja ei muuten kuivata ihoa tuo oliivisaippua!

Meidän koko perheen suosikki on pitkään ollut Jersey Bounce eli kananmunashampoo, kuten sitä kutsumme. Tuotteessa on ihana sitruksinen tuoksu, päänahkaa hierovia merisuolan paloja sekä sitä kananmunaa. Shampoo vaahtoaa hyvin reilusti ja teemme sillä esikoisen tukasta ”marenkia”, kun vaahdotamme kananmunaa päähän. Ihan huikean hyvä tuote! Jersey Bounce on muuten purkissa, joita voi palauttaa takaisin Lushille kierrätykseen. Kun palautat viisi mustaa tai läpinäkyvää purkkia myymälään, joissa on teksti ”not a virgin”, saat mukaasi tuorekasvonaamion.

Ja tuo jännin tuote, Whoosh! Merileväpohjainen suihkuhyytelö, jonka voi jäädyttää, jos kaipaa freesiä aamupesua! Minulle vähän jotenkin haastava tuote, tuoksu on ihana, mutta hyytelöpesu vähän hämmentävää. Tuoksu on mielettömän raikas ja energinen, mutten tiennyt tykkäänkö fiiliksestä, kun pesen itseäni ”löllöllä” möntillä. Tuoksutella kannattaa ja ihanan piristävä lisä esimerkiksi johonkin lahjapakkaukseen!

Sitten jotain ihanaa teille! Nimittäin ihana ihana Lushin kesäpaketti lähtisi yhdelle lukijalleni! Se sisältää Rub Rub Rub-kuorinnan, 9 to 5 kasvojen puhdistuaineen, kesään sopivan hiustenmuotoilutuotteen Sea Sprayn eli suolasuihkeen sekä superkosteuttavan Love and Light-käsirasvan. Paketin arvon on n. 65 euroa.

Mukaan arvontaan pääset, kun kommentoit tähän postaukseen Lush-suosikkisi tai mitä haluaisit testata! Kerro, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla. Toisen arvan saat, jos seuraat blogiani Facebookissa tai Instassa (@optimismiakatja). Arvonta on auki aina lauantaihin 26.5.2018 klo 15 asti. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 

Ja, pakko sanoa. Sain anonyymilta viestin, ettei hän koskaan voita blogissani. En tiedä oliko tosissaan, mutta tiedätte, että suoritan jokaisen arvonnan huolella ja joskus jopa ”harmittaa”, jos paketti lähtee sellaiselle, joka on jo minun blogistani aiemmin voittanut. Mutta jos arpoja on parikin sataa, on se todennäköisyys sitten.. Jotain. Random.org arpoo sitten niistä yhden ja minä en siihen sen enempää vaikuta. Toivon kaikille tasapuolisesti arpaonnea ja hyvää kesämieltä. Ja ripauksen niitä Lushin upeita tuoksuja, taas Mannerheimin liikkeessä käydessäni teki mieli vain syödä kaikki!

Sitten osallistumaan, muista että voit tuplata arpasi!

*tuotteet saatu, linkkien klikkailusta ei bloggaaja hyödy