Uudenkarheassa Cottonissa!

Äitienpäivä oli kyllä ihan mieletön, toivottavasti jokaisella muullakin! Jos et äitienpäivää viettänyt, niin toivottavasti pääsit nauttimaan kelistä, ihan mieletön lämpö meitä helli.

Suuntasimme isommalla poppoolla syömään avajaisiaan viettävään ravintola Cottoniin, joka löytyy Tampereen Holiday Clubin kylpylästä Lapinniemestä. Paikasta on purettu perinteinen lounas- sekä a la carte-ravintola ja tilalle rakennettu tyylikäs Cotton, jonka nimi juontaa paikalla toimineesta entisestä vanhasta puuvillatehtaasta. Ravintola on muuten saanut aikamoisen kasvojenkohotuksen ja on nyt tyylikäs ja nykyaikainen. Baaritiski on kutsuvampi ja sinne on aseteltu päivän lehdet ja ihanat karvapäällysteiset tuolit kutsuvat oleskelemaan.

Äitienpäivänä ravintola hemmotteli vielä pienellä ekstralla äitejä tarjoten niin kylpyläliput kuin lasillisen kuohuvaa. Entäs sitten pöydän antimet? Mielenkiinnolla kävimme uuden paikan ruokien kimppuun ja kaikki tuntuivat niitä kehuvan. Erityisesti kehuja sai tomaattisalsa, jossa oli hyvin potkua, pääruokien korvasienikastike, ihana salaatti, jossa oli vaikka mitä päärynöistä pähkinöihin sekä lihan päällä olleet bataattilastut. Pääasiassa kuulin pöytäseureestamme tyytyväisiä mutinoita ja äitini totesi, että kivaa kun on laadukasta ja monipuolista ruokaa – joskus buffapöydissä käy niin, että yksityiskohtiin ei jakseta panostaa.

Lapsille tarjolla oli perinteiset nakit ja lihapullat varsinaisen pöydän lisäksi. Jälkkäripöydästä löytyi juustoja, hedelmiä, karkkeja ja kakkua. Täytyy sanoa, että yllättävin oli jälkkäripöydän chiligouda, se oli niin vahvaa, että imeskelin vesimelonia päälle jäähdyttelyksi. Harvoin on noin voimakas chili juustoissa!

Joskus uusissa ravintoloissa on alussa aistittavissa pieni kaaos, ennen kuin homma alkaa rullata. Cottonissa tuota vaivaa ei ollut, uskon saman sijainnin ja varmaankin saman henkilökunnan auttavan asiaa. Tarjoilijat olivat hyvin ystävällisiä, lapsille järjestyi hetkessä pienet aterimet sekä syöttötuoli ja homma pelasi. Pientä ryysistä ja jonoa meinasi buffettiin syntyä, eli kulkuväylät olivat paikoin ahtaita, mutta jono rullasi toisaalta nopeasti. Emme keksineet muuta huonoa sanottavaa paikasta kuin akustiikan. Kun ravintola oli täynnä, oli hälinä ja meteli aikamoinen. Muuten olimme hyvin tyytyväisiä kokemukseemme!

Esikoinen järjesti muuten hassun yllärin ja saapui lounaalle aika hurjissa meikeissä. Olivat tehneet naapurissa meikkileikkejä ja hän tuli isovanhempien kyydillä perässä. Jos jostain paistaa vähän meikatun näköinen lapsen kulmakarva, niin et nähnyt väärin. Lapset. <3

Mielenkiinnolla odotan, millainen lista Cottonissa on, sitä en vielä ainakaan netistä bongannut. Meille jäi ainakin positiivinen kuva paikasta!

Kävitkö itse jossain äitienpäivälounaalla? Aurinkoista maanantaita!

*söimme ilmaiseksi