Menovinkki huomiselle ja fiiliksiä Jyväskylän Designtorista

Lauantai-iltaa ystävät rakkaat! Tämän menovinkin piti tavoittaa teidät jo aamulla, mutten ollut kunnossa sitä näpyttelemään. Toivottavasti se tavoittaa monen näin illallakin!

Viime sunnuntaina piipahdin Jyväskylässä Designtorilla haistelemassa tunnelmaa ja mukaani lähti (tietenkin) pari Kaikon lasten leggarit. Mikä siinä onkin, että panostan nykyään varmaan enemmän lastenjuttuihin kuin omiini? Kaikon leggareiden kuosi on taiteiltu alkujaan vesiväreillä ja keltainen väri oli huikean keväinen, en voinut vastustaa!

Lisäksi moikkasin kaveriani Jennaa, joka on  nainen J.Being Fantastic –tuotteiden takana. Oli mukava juttutuokio ja muutenkin näin useammat tutut kasvot torilla! Nappasin teille muutamia fiilistelykuvia, jotka halusin ehdottomasti jakaa ja innostaa teitä lähtemään huomenna Tampereen vastaavalle torille, jossa on mukana huikea määrä yrityksiä. Tori järjestetään Pakkahuoneella klo 11-18 ja täältä kannattaa kurkata, ketkä kaikki ovat paikalla myymässä tuotteitaan.

Yksi yritys, jonka haluan erityisesti mainita on kahden puusepän, Jennan ja Jannen yritys Wood Mind. Löysin yrityksen vasta äskettäin ja kurkin Instagrammista, että myyntiin on tulossa mm. todella kauniita ananasnaulakoita, haluaisin niin sellaiset meillekin hakea! Jenna ja Janne olivat aiemmin tamperelaisia parturi-kampaajia, mutta tekivät rohkean alanvaihdoksen ja opiskelivat puusepiksi. Nyt heillä on oma yritys ja valmistavat käsin upeita juttuja. Jenna on nainen minun hiusvärieni takana, hän värjäsi ne vuonna 2011 ja ylläpiti niitä vuosia – nieleskelin tyhjää, kun kuulin hänen jättävän kampaajahommat. Mutkien kautta löysin hänet taas ja olen iloinen, että ovat saaneet omat ideansa loistamaan, käykää kurkkaamassa!

Huomenna siis nauttimaan taitavista kotimaisista käsityöläisten tuotteista ja tunnelmasta, kelinkin pitäisi olla kohdillaan!

Kuinka moni on tulossa Pakkahuoneelle huomenna?