Onko sinulla firman paita?

Nimimerkkini oli netissä vuosikaudet Amanda ja tuolla nimellä pidin blogiakin pari (?) vuotta. Ekoissa blogitilaisuuksissa joissa kävin ihmisten oli vaikeaa mieltää nimeni olevan Katja, kun olivat ajatelleet Amandan olevan ihan virallinen nimi. Amanda oli siis vain keksitty nimi, suosikkini kyllä ja 1990-luvulla minulla oli marsu nimeltä Amanda.

No, siihen nimeen vuosien saatossa oppi niin, että katsellessani Kostoa (Maikkarilta tullut tv-sarja), jossa päähenkilö oli Amanda samaistuin tuohon nimeen jotenkin aina. Ihan kuin olisi jotenkin puhuttu kaimasta.

Sama on käynyt nyt vuosien saatossa sanalle optimismia. Sitä harvoin näkee juuri tuossa muodossa, onhan blogini nimi alun perin väännetty englanninkielisestä lauseesta, jonka Desigualin perustaja heitti ilmoille. Desigualin vaatteet ovat vaatteita, jotka tuovat optimismia ja energiaa:Clothes that exude happiness, optimism and energy in every seam”. Siitä se ajatus nimeen sitten joskus lähti. Vaikka monesti on tuntunut, että blogini nimi on maailman noloin ja Desigualin vaatteitakin käytän enää hyvin harvoin verrattuna kuuden vuoden takaiseen, en ole nimeä osannut vaihtaa. Siitä on tullut niin osa minua.

Kun sain Ratinan upouuteen Zaraan lahjakortin ja haahuilin tekemässä päätöstä mihin käytän sen, heilui Lindexin ovella paita, jossa luki OPTIMISM pinkillä pohjalla. Se paita huusi nimeäni, enkä vain voinut ohittaa sitä. Selkeästi olen brändännyt itseni sanaan, kun vappuna veljeni kysyi ”oletko firman paidassa?” ja äitikin epäili, olenko teettänyt sen. Lempivärini yhdistettynä ”sanaani”. No, vahvisti vain sitä, että se todellakin oli minun paitani, pikku piilomainos vai mitä?


t-paita LINDEX/ neuletakki ONLY/ housut ZARA (lahjakortti saatu blogin kautta)/ kengät ZARA (second hand)/ rannekoru BY PIA’S/ korvikset CORUU (saatu)

Zaran lahjakortin päädyin käyttämään kesäkenkiin ja noihin pinkkeihin housuihin ja kengät nappasin blogikirpparilta Kristan pöydästä. Hänellä oli hirveästi ihania kenkiä myynnissä omassa koossani, otin nuo ja pysyin sen jälkeen kaukana, apua! Kävikö kukaan ostoksilla?

Vapun fiiliksiin tämä värikäs asu sopi mielestäni täydellisesti ja viihdyin kokonaisuudessa todella hyvin. Teeleidin edestä saatiin vähän väriäkin kuviin luonnon ollessa tällä hetkellä niin superharmaa! Nyt kaivattaisiinkin aimo annos optimismia, sillä kaksi viikkoa olimme terveenä, kunnes vatsatauti löysi taas ja minä heräsin ennen viittä huonoon oloon tänään. Kuopus-parka, hänellä on todellinen telkkariviikko, kun emme päässeet ensiksi ulos esikoisen kanssa ja nyt minä en kykene pihalle. Juuri kun eilen olimme monta tuntia pihalla ja mietin, että ihanaa perjantaina nähdä kavereita ja ulkoilla rauhassa. Ehkä eniten jurppii lähestyvä puolimaraton, kohtalaisen pian tulisi saada itsensä kuntoon, jos mielii juosta. Onneksi tauti vaikuttaa lievältä, mutta katsotaan.

Joka tapauksessa ihanaa viikonloppua kaikille! Kuinka moni muisti, mistä blogini nimi kumpuaa? Mitä pidätte asusta?

P.S. Viikonloppuna sulkeutuu kaksi kivaa arvontaa, kosmetiikkaa täällä ja teetä täällä, käy osallistumassa!