Hurja huhtikuu pulkassa!

Huhtikuu oli oikeastaan aika hurja, sen verran siinä vauhtia piisasi. Tiesin sen etukäteenkin ja hidastin parhaani mukaan tahtia (osallistuin mm. vain yksille pressipäiville), mutta elämä järjesti vielä omia jänniä juttujaan sekaan. Huhtikuussa yksi meistä sairasti kahden viikon vatsataudin, käytiin niin Kööpenhaminassa kuin Saimaalla, oltiin muutama päivä Jyväskylässä, oli blogikirppistä ja Helsingin keikauksia. Juoksukilometrejä kertyi 145km, kurkkasin mielenkiinnosta eilen Suunnon, en yleensä tarkista kuukauden kilsoja. Samalla huomasin, että huhtikuulta oli vielä hiihtolenkkikin kirjautunut! Oli Ratinan avajaisia, oli ihan hirveästi kaikkea kivaa! Samalla puskin lähes joka päivä postauksen ulos ja huomasin, että monesti ehdin vain asukuvapostaukseen, joka ei vaadi niin paljon kuin muut. Siksikin asupostauksia kertyi ennätysmäärä huhtikuulta, toivottavasti saitte inspiraatiotakin!

Yritin monien asukuvien vastapainoksi kirjoittaa vähän syvempiä tekstejä ja näin syntyi muun muassa tekstit arjen taistelusta, mummosta sekä miehen kirjoittamat ajatukset. Mitä tykkäsitte näistä teksteistä?

Mutta pidemmittä puheitta hypätään huhtikuun asujen äänestykseen ja arvontaan. Paketteja olisi tällä kertaa tarjolla kaksi erilaista, joten huikkaa kommentissasi kumman mieluummin haluaisit.

Arvonnassa olet mukana, kun jätä tähän postaukseen kommentin, jossa huikkaat suosikkiasusi tai kohokohtasi huhtikuulta. Postaustoiveitakin saa mukaan taas heittää. Kerro kumman paketin mieluummin voittaisit ja muista jättää yhteystieto!

Paketista 1 löytyy kuorintaa, käsivoidetta ja pari uutuusmeikkiä, paketista 2 shampoota, meikkiä, kuorintaa ja piknik-lautasia. Kaikki kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa lukuun ottamatta noita eyelinereita.

Onnea matkaan, arvonnan suljen sunnuntaina 6.5.2018 klo 18!

Ihanaa vapun jatkoa, se on toukokuu nyt!