Hulinaviikon normaalein päivä

Aina kun kysyn teiltä postaustoiveita, nousevat päivä kanssamme-postaukset esille. Viimeksi nousi sisustustoivetakin, mutta tuntuu, että tällä hetkellä sisustus on kaaoksen hallintaa ja tussijälkien pesua erinäisistä paikoista… Hah, oikeasti minulla on ehkä tulossa toukokuun puolella sisustusjuttu, jos saan aikaiseksi!

No mutta, päätin siis hetken mielijohteesta tallentaa teille viime viikon tiistain, joka oli hulinaviikon normaalein päivä. Ja sekin aika vauhdikas, nyt kun kuvia kävin läpi, ihan yllätyin niiden sisällöstä. Tuonkin teimme vain viikko sitten? Tiistai oli oikeastaan ainoa normaali päivä sen takia, että keskiviikko meni Ratinassa ja pari viikon vikaa Helsingissä, joten siksi päätin aamulla alkaa sitä tallentamaan. Tulkaa siis mukaan päiväämme, mitä tapahtui viikko sitten?

KLO 6.15
Kuopus on ottanut tavakseen huutaa kuuden aikoihin, vaatii jonkun käymään ja jatkaa uniaan. Tuo aika on itselleni aika paha, unta on monesti vaikeaa saada ja tänä aamuna kävi niin, että luovutin ja nousin. Söin siis rauhassa aamupalaa, join teetä ja tein pitkästä, pitkästä aikaa blogikierrosta, eli kommentoin varmaan viiteentoista blogijuttuun jotain. Tiedän, että toisten blogeihin kommentoiminen tuo niitä kommentteja omaankin, mutten nykyään kerta kaikkiaan ehdi sitä tehdä. Kärsin itse edelleen kommenttien vähyydestä ja haluaisin aktivoida hommaa, mutta kaikkea ei vain ehdi.

KLO 7.15 Tytöt ponkaisivat ylös, Pikku Kakkosta katselemaan, puurolle ja muihin aamuhommiin. Olivat iloisella tuulella!

KLO 8.45 Veimme esikoisen kerhoon. Hyväntuulisuus jatkui ja vauhdilla mentiin!

KLO 9.30 Olimme hetken kotona, otin pari kuvaa blogikirppiskamoista ja kiidimme sitten kuopuksen lempparitouhuun, temppukerhoon. Tykkäämme molemmat siellä kovasti käydä, ihanaa olla yhdessä siellä!

KLO 11 Söimme lounaan buffassa, itse otin salaattibuffan, kuopukselle kasvislasagnea. Haimme kaupasta esikoiselle eväät lounaaksi.

KLO 12 Haimme esikoisen kerhosta ja kipitimme suoraan bussiin, jouduin siis kuittaamaan isomman lounaan eväillä bussissa, sillä pienemmän lääkäriaika oli niin pian keskustassa. Hän ei ollut asiasta moksiskaan, itse koin vähän huonoa omatuntoa.

KLO 14 Lääkärin jälkeen suuntasimme bussilla kotiin, kuopus nukahti matkalla. Esikoinen potki palloa hetken kanssani pihalla ja suuntasimme sitten sisähommiin.

KLO 16 Mies tuli kotiin ja minä lähdin samalla ovenavauksella bussilla kampaajalle. Istuin ja höpötin suuni kuivaksi siellä, pidän kampaajaani ihan kaverina. Hän on todella ihana tyyppi ja juttuhetket todella kivoja!

KLO 19 Tein taas jotain, jota äitini pitää outona: juoksin kampaajalta kotiin. Hän ihmettelee, että kampaajan föönaus menee lyttyyn, minä sanon että tukkani on lytyssä muutenkin aina. Ihana happihyppely oli!

KLO 19.30 Mies lähti vielä hommiin, minä aloin puuhata lasten kanssa iltapalaa, iltasatua ja muuta vastaavaa. Tuntia myöhemmin olin saanut heidät sänkyyn ja vissi tarkoitus oli mennä suihkuun heti. No, istuin koneen eteen, tein blogijuttuja, join iltateetä ja avasin telkkarin. Sieltä tuli Armanin ohjelma ja hän oli hommissa viemärisukeltajana hommissa. Jäin jumiin ja tuijottamaan ohjelmaa, onpa oikeasti aika hurja toimenkuva! Järkytyin kun ovi kävi KLO 22.45, mies tuli kotiin ja siinä istuin, juoksukamoissa lattialla. Nappasin valmiiksi seuraavana päivänä palautettavat kirjat ja postitettavat vaatteet, myyn ihan jatkuvasti pois lastenvaatteita netissä.

KLO 23.20 Suihkussa käyty ja kauhistus kävi, että kello on liikaa. Mutta uni tuli ainakin heti! Yleensä pyrin olemaan ennen klo 23 sängyssä, mutta viemärisukeltajat olivat nyt viime tiistaina kompastuskivi.

Näin on päivä pikakelattu, pysyitkö kyydissä? Kyllä tämä elämä kerta kaikkiaan muistuttaa sitä ruuhkavuosi-sanaa, vaikka yritän parhaani mukaan hidastaakin. Aina on joku ”ylimääräinen” meno ja juoksu on niin kivaa jajaja.

Mitä pidit postauksesta? Ihanaa tiistaita, me lähdemme tokavikaan temppukerhoon!