Me as I am (uudet Vomerot, oi voi!)

Sanon ihan suoraan, että tätä postausta aloittaessa tuli fiilis, etten kehtaa enää julkaista asukuvia. Että olen liitänyt viime viikon eri tilaisuuksissa, mistä olisi vaikka mitä kerrottavaa, että Kööpenhaminan kivoimmat jutut odottavat purkajaansa, että olen pyytänyt miestä vierailevaksi kirjoittajaksi ja sekin olisi mielestäni kiva, uudehko näkökulma postaamisen. Että on oikeasti hyviä juttuja tulossa, on! Mitä se niitä asukuvia aina tuuppaa!

Koska nämä ovat helpoimpia postauksia ja nopeimpia tehdä itselleni. Kun eilen istuin kello 22 koneen ääreen juostuani koko viikonlopun, oli vähän takki tyhjä. Sain vielä uuden pienen työnkuvan ja viime viikolla nimen soppariin, joten sekin vähän syö aikaani. Niin söi Helsingissä reissaaminen, juoksutreenit, lapset ja blogikirppis. Jossain välissä on jopa pyykkiäkin pesty. Lisäksi lauantai-iltana lapsenvahti, jonka piti paikata huomisen Helsingin reissuni aika joutui perumaan sairastumisen vuoksi. Siinä sitten tuskailin sitäkin lauantai-illan.

Ajattelin, että nämä kuvat toisaalta ovat ihan loistavat tähän tilanteeseen, sillä tämän näköisenä vedän aika usein joka puolella. Lenkkareilla pääsee lujaa, trikoissa on helppo mennä lasten kanssa, aurinkolasit peittävät jos ei ole ehtinyt meikata ja tukka mennä tuulettaa normiarjessa. Näissä kamoissa kävin heittämässä lauantaina kirppiskamat Finlaysonille ja näissä lenkkareissa on nyt tehty kaksi juoksulenkkiä! Siinä ovat siis minun neljännet Niken Vomeroni, kolmannet vuoden sisään. 700 kilometriä kun tulee tossuihin täyteen, ne vain antautuvat. Nämä Vomerot matkasivat ulkomailta Amazonin avulla, ei hinnassa säästänyt kuin kympin, mutta väreissä oli valikoimaa sitäkin enemmän. Ihastuin väriin vielä enemmän livenä! Minulta usein kysytään, ovatko ne hyvät juoksukengät, enkä tiedä mitä sanoa. Ovat, ihan parhaat, muuten en olisi ostanut kolmatta paria vuoden sisään. Mutta ei ole juuri kokemusta muista, joten huono verrata? Sisäliikunnassa olen käyttänyt vaikka mitä, mutta näistä, kapealestisistä Vomeroista on tullut minun juoksukenkäni, enkä tiedä paranisiko vaihtamalla.

Mietin ihan tosissani lauantaina, voinko mennä Ratinaan syömään ja tekemään yhteistyöjuttua trikoissa ja lenkkareissa, mutta kun aikaa tehdä lähtö oli vartti, tytöillä oli tappelu ja minä en halunnut olla se ketä odotetaan, ajattelin että what the hell. Tällainen olen ja tällaisena suurimman osan viikosta menen, annetaan mennä! Ja hei, yhteistyöjuttukin koski juoksijan niveliä ja vitamiineja sekä väsyneen äidin ravintotarpeita, joten tämä asuhan oli ihan passeli, eikö? Ratinassa nähtiin lauantaina Hevisaurukset ja sunnuntaina tytöt olivat halineet Ryhmä Haun hauvat, kyllä otimme nyt kaiken irti paikan avajaisista! Ja huh miten hyvä buffet oli Ratinan Kung Food Pandassa, en muista niin hyvää aasialaista buffaa syöneeni! Suosittelemme, tytötkin söivät todella hyvin!


paita INCH’/ trikoot ja lenkkarit NIKE/ takki ONLY/ arskat LE SPECS (saatu)

Enää en kyllä selittele mitään, vaan teen ne odottavat postaukset, nyt vielä mennään tällä. Kiitos kovasti kaikille, ketkä vierailitte Mansen blogikirppiksellä! En ehtinyt juuri muiden bloggareiden kanssa jutella, kun aina oli kiire seuraavaan paikkaan, mutta koska Ratina tuntui vetävän väen ja kirppiksellä oli hiljaista, ehdin sitäkin enemmän jutella teidän kanssa, jotka ostoksille tulitte!

Pysykää siis mukana ja kestäkää vielä välillä asukuvia, yritän saada muutakin eetteriin! Ja hei, höpötin vaan omasta viikonlopusta, kertokaahan mitä kivaa omaan viikonloppuusi kuului? Ihanaa uutta viikkoa, se on kohta jo vappu ja toukokuukin!