Huikea blogikirppis ja kurkkaus mitä tulossa myyntiin!

Se on täällä taas, Mansen blogikirppis! Ensi sunnuntaina 22.4.2018 Finlaysonin Vooninki-salissa kirppistellään kello 11-14 välisenä aikana. Eli sama vanha paikka! Viimeksi useampi lukija tuli moikkaamaan ja juttelemaan, se oli ihan huikean kivaa, tulkaahan taas! Odotan kovasti kirpparikuhinaa ja sunnuntaita ja tavaraa on niin paljon, ettei se mahtuisi kymmeneenkään pöytään… Apua.

Tapahtuma on tällä hetkellä hieman eri näköinen, sillä samassa tilassa on suuri Finlaysonin poistotori, jossa myytävät tuotteet ovat jopa -60% alessa. Voit siis samalla tutkia tuon tarjonnan, kun käyt tutkimassa kirpparipöydät!

Stockmannin herkku jakaa tapahtumassa 150 goodie bagia ja lisäksi jaossa on 150 lippua Supermessuille, jotka ovat tulevana viikonloppuna Pirkkahallissa. Eli eka kirppistelemään ja nappaamaan lippu matkaan ja sitten messuille haistelemaan kesää, aikamoinen sunnuntaisuunnitelma vai mitä?

Itseltäni tulee myytiin sekä lasten että omia aarteita. On välikausihaalaria ja takkia, Gugguun pipo ja ihanat kultaiset Nextin tennarit lapsille, aikuiselle pinkki villakangastakki, New Yorkista kotiutettu maksimekko, DKNY:n ballerinat ja hyvin siisti sekä toimiva GHD-suoritusrauta. Tässä vain pari pientä esimerkkiä, kamaa nimittäin on. Pelkästään tyttöjen ja naisten kenkiä on kassillinen, sain huokailuja mieheltä, kun niitä perkasin kirpparille. No mutta myönsin omistavani liian monet valkoiset tennarit sentään! Lisäksi tuon ihanaakin ihanammat Molon toppahaalarit, Mayoralin toppatakin ja Zaran toppiksen kirpparille. Ihan itkettää luopua noista haalareista, mutta pieneksi käyvät. En tiedä liikkuuko toppa tähän aikaan vuodesta, mutta itse ainakin yleensä hamstraan jo ensi talven topat toukokuussa kaappiin. Nämä haalarit ovat helmet ja lähtevät nyt uuteen kotiin edullisesti, eli tule kurkkaamaan!

Bloggaajia on mukana parisenkymmentä, käykääpä kurkkaamassa mitä sneak peekejä myytävistä jutuista heidän blogeissaan on ollut!

Mukana ovat seuraavat blogit:
2 x ilo
At Maria’s
Diagnoosi sisustusmania
Dioriina
Karkkipurkki
Keltainen kahvipannu
Keski(piste)
My kind of luxury
Optimismia ja energiaa
Parolan Asema
Pilviraitti
Pinossa
Reelinki
Retromoderni
Sally’s
Sateenkaaria ja serpentiiniä
Talosta koti
Vaaleanpunaisessa hirsitalossa

Sekä seuraavat yritykset:
2 x Ilo Design
Bo LKV (stailauksesta poistuvia tuotteita!!)
Finlaysonin poistopäivät (mallikappaleita, edullisia eriä ja sesongin herkkuja!!)
Laa Laa Living

Nähdäänhän sunnuntaina? Muista ottaa mukaasi käteistä ja kassi, minulta on aina pyydetty muovikasseja tavaroita varten! Ja itselläni on yleensä riittänyt loppuun asti hyvin myytävää, sillä alkuruuhkassa porukka ei välttämättä jaksa niin tutkia pöytiä, eli voit tehdä todella hyviä löytöjä vielä vikalla tunnilla.

Nähdään tyypit, odotan innolla! Kuka tulee ostoksille?