Pääsiäisen menoasussa ja pääsiäisen menot

Näitä kuvia ottaessa oli kyllä fiilis katossa. Lenkki oli luistanut hyvin, matka oli brunssille ja edessä olisi monen monta vapaapäivää. Vaikka mies joutui hommissa olemaankin, silti yhteistä aikaa olisi päivisin. Se, että pääsee päivällä urheilemaan tai porukalla ulkoilemaan, on jotain korvaamatonta! Tautia podettiin muutama tunti ja aamulla neiti oli jo hiihtämässä reippaana.

Oikeastaan oli hyvä, että kaikki menot peruuntuivat. Meillä on ihan liian vähän tällaista aikaa, että ollaan vain. Tuli siivottua koti ja luettua kirjaa, ulkoiltua ja urheiltua, oltua lasten kanssa. Kävimme joka päivä saunassa, tyttöjen kanssa päiväsaunassa, pelasimme lautapelejä, katsoimme yhdessä piirrettyjä. Sain tehtyä ne hommat, joita tehdään vain kotona ollessa (kuten veroilmoitusta ja perhekuvien valintaa). Hyvä pysähdys tähän väliin!

Ja vaikka ei tehty mitään, niin toisaalta tehtiin koko ajan jotain. Eilenkin hiihdettiin, luisteltiin, oltiin pulkkamäessä ja ehkä talven viimeistä kertaa laskettelurinteessä. Otettiin kaikki irti siitä, että keli oli ihan mieletön ja tälle vikalle pääsiäispäivälle on luvattu sitä hurjaa lumi-infernoa.

Jotenkin itsestäni ainankin tuntuu, että perusviikonloppuun latautuu liikaa asioita ”haluan tehdä, pitäisi tehdä ja pakko tehdä”-listoille ja sitten niistäkin tulee välillä aikamoista juoksemista. Tämä neljän päivän seisahdus poisti paineet ja eipähän sitten tullut sitä pakkausrumbaakaan, kun emme mihinkään liikkuneetkaan.

Vähän tuli ikävä läheisiä ihmisiä, kun nyt oltiin ihan perheen kesken, mutta tälle päivälle olisi tiedossa brunssia ystävien kanssa, joiden kanssa on viimeksi nähty lähes neljä vuotta sitten! Aikamoisen spesiaali ohjelma siis. Juttelimme myös, jos kävisimme katsomassa Petteri Kaniinin, mutta mietin, järkyttyykö esikoinen. Tiedättekö, se suloinen kani, joka Pikku Kakkosessa seikkailee on joku hullu anarkisti leffassa. Harkitsemme.

Pääsiäisen menoasuna toimi tämä päästä varpaisiin kukkaprintti ja tässä ovatkin pääsiäisen ainoat asukuvat, viihdyin nimittäin muun ajan hiihto- tai juoksu- tai ulkoilukuteissa. Ylä- ja alaosa ovat ostettu eri aikaan, molemmat -50% alesta ja toinen Vantaalta, toinen Tampereelta. Ihastuin housuihin niin kovin, että kun bongasin takinkin alessa, totesin tämän olevan ihanan rento ja vähän överi asu. Jotenkin ihan minun näköinen. Tässähän on vähän sellaista räppärihenkeä, jotenkin tuli sellainen olo, kun iskin vielä isot luurit päähän. Mitä tuumaatte?


housut ja takki KAPPAHL/ päällimmäinen takki ONLY/ tennarit PUMA/ korvikset SNÖ OF SWEDEN/ aurinkolasit LE SPECS (saatu)

Pidemmittä puheitta nauttimaan vikasta pääsiäisvapaasta! Mitä siellä puuhataan tänään? Ajakaa varovasti, jos olette lumen keskellä pääsiäisen paluuliikenteessä!