Aprillipäivän kollaasi huikealla arvonnalla!

Ihanaa huhtikuuta ystävät ruudun toisella puolen! Olen harvinaisesti liikkeellä kollaasini kanssa heti kuun ensimmäisenä päivänä. Näin on maaliskuu hurahtanut ohitse ja ilmassa alkaa olla jo todella paljon kevättä. Olimme eilen tuntikausia Niihaman majalla – hiihdimme, laskimme mäkeä ja nautimme vohvelia pihalla. Posket hehkuivat kaikilla kotona, aurinko lämmitti niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Päästän vähän haikeudella irti hiihtokeleistä ja talvesta, nyt on viimeiset hetket ehtiä ladulle!

Maaliskuu oli ihan huippu kuukausi, joka aloitettiin Apulannan keikalla, vietettiin paljon synttäreitä ja käväistiin Tukholmassa. Koska meillä oli niin juhlien täyteinen kuukausi, halusin maaliskuun asukollaasiin liittää vähän paremman palkinnon. Toivottavasti tykkäätte! Palkinnossa on siis Jokipiin pellavan laudeliina, Osmian saippuaa sekä Finlaysonin ihana iso muumipyyhe ja muumikassi. Tämä setti lähtee yhdelle kommentoineelle!

Osallistumaan pääset seuraavasti:

  1. Huikkaa kommenttikenttään suosikkiasusi, maaliskuun kohokohtasi tai postaustoiveesi. Tai vaikka kaikki nämä! Saat yhden arvan.
  2. Toisen arvan saat, jos tykkäilet Facebookissa tai seuraat Instagrammissa (@optimismiakatja)
  3. Muista jättää sähköpostiosoitteesi ja kerro, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Arvonta sulkeutuu viikon kuluttua eli 8.4.2018 klo 18!

Ja hei, fbssa on auki koruarvonta, klik! Fanni K-arvonnassa voitti puolestaan Seija, voittajan olen tavoittanut sähköpostilla!

Onnea arvontaan ja oikein aurinkoista pääsiäisen jatkoa! Kuka lähtee tänään ladulle?